Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6905-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Reply to this topicStart new topic

Андроид переименовал контакты. Как вернуть?

Spectral
Feb 2 2025, 19:01

Пост #1

Благодарности: 2565

Кошки-это хорошо

С нами с: 2-July 07

Вобщем такая лажа: хренов гугл понаходил в инете народ и переименовал всех в адресной книге. Ладно, тех кого я знаю - я понаходил. Но вот есть у меня теперь контакт Сергей. Да, он молодец и фото разместил (у других вообще котята там стоят) но по роже хз кто такой. Возможно временная\рабочая запись была, вроде курьер_с_НП. И теперь звонить и спрашивать "Серега, привет, ты что за хрен и откуда я тебя знаю?". Как хотябы вернуть начальные названия а то оно и на СИМке всех переписало.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
WarFox
Feb 2 2025, 23:04

Пост #2

Cтаршой
**

С нами с: 31-May 07

Тут смотрел? откатить кнопка или в корзине может что-то есть.
Open in new window
+Quote Post
Spectral
Feb 3 2025, 9:59

Пост #3

Благодарности: 2565

Кошки-это хорошо

С нами с: 2-July 07

Не помогло. Под правками понимает тоько правленное юзером. Только по паре контактов, где руками недавно правил, есть откат.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 9th February 2025 - 8:39
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.