| Бан в тєлєграмі | 
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7169-й день
|  | Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua | 
| Бан в тєлєграмі | 
| zagsergej | 
				 Пост
			 | 
| Репутация:  173  Постоялец    Группа: Пользователи Сообщений: 1 152 С нами с: 15-August 09  | А хто, і за що мене забанив в талеграмі? | 
|   | 
| JDDJ | 
				 Пост
			 | 
| Благодарности: 587 Репутация:  2523  0day rescue       Группа: Модеры Сообщений: 83 318 С нами с: 23-December 13  | може це справа рук дурова    | 
| zagsergej | 
				 Пост
			 | 
| Репутация:  173  Постоялец    Группа: Пользователи Сообщений: 1 152 С нами с: 15-August 09  | |
| JDDJ | 
				 Пост
			 | 
| Благодарности: 587 Репутация:  2523  0day rescue       Группа: Модеры Сообщений: 83 318 С нами с: 23-December 13  | ну а що ви хотіли від вузьких путлерівців    | 
| Asuser | 
				 Пост
			 | 
| Репутация:  100  Постоялец    Группа: Пользователи Сообщений: 1 126 С нами с: 12-July 11  | |
| hawkisw | 
				 Пост
			 | 
| Репутация:  2  Дух Группа: Пользователи Сообщений: 13 С нами с: 23-August 09  | я в телезі в розділі АВТО в бані, а саме цікаве - я там зовсім не писав, та і з нового року я читач, не до написання. На роботі другого січня від приліта спину поломало, валяюся, лікуюсь, ось зайшов почитати, херась і в бані зашось   О! Ні, я зрозумів чого я в бані. Я в бані не тільки в АВТО   Є у нас єхперди аля Дімон, ходить на карате, ховається у бомосховище, шастає по кацапськім помойкам. А у ЗСУ у нього каже здоров'я слабке. Посперечався з ним, тфу бля, гидота... но після дебатів я в бані, а він ні. Працюю на оборонці, і мене уміляють таки ехперти як дімон - каратіст - тьфу я походу на лікарняному не відлежусь в понеділок на завод, на підхваті буду якось, пару наших поховали  ,(приліт) шеф сьогодні телефонував, озвучив... от таке  Сообщение отредактировал hawkisw - Jan 18 2024, 4:58 | 
| zagsergej | 
				 Пост
			 | 
| Репутация:  173  Постоялец    Группа: Пользователи Сообщений: 1 152 С нами с: 15-August 09  | Бляха... Хіхоньки  хахоньками, але я вже майже рік в блоці в тєлєграмі. Яке падло мене там заблокувало , і чому? Падло, відгукнись... | 
| Tiger | 
				 Пост
			 | 
| Благодарности: 1756 Репутация:  1237  Праведник       Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 310 С нами с: 20-October 06  | |
| HighVoltageLP | 
				 Пост
			 | 
| Репутация:  76  I should go   Группа: Пользователи Сообщений: 728 С нами с: 7-April 10  | |
| romashko | 
				 Пост
			 | 
| Благодарности: 49992 Репутация:  3466  Rus - Ni, Peace - Da!       Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06  | |
| cheburator | 
				 Пост
			 | 
| Репутация:  55  Активист  Группа: Пользователи Сообщений: 224 С нами с: 26-August 07  | Если нолик пропал из списка каналов - это меня забанили ? | 
| maxxx_m65 |   
				 Пост
			 | 
| Репутация:  119  Cтаршой   Группа: Пользователи Сообщений: 975 С нами с: 17-December 09  | |
| Tiger | 
				 Пост
			 | 
| Благодарности: 1756 Репутация:  1237  Праведник       Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 310 С нами с: 20-October 06  | Была чиста подозрительных аккаунтов. Сюда пишите боту https://t.me/supp_0day_bot он кинет на проверку и там добавим. | 
|   | 
|   | Упрощённая версия | Сейчас: 31st October 2025 - 12:22 | 
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |