Системний блок на якому я працюю паралено ноут який грає ігри використовуючи потужність системного, Реально? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7186-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Системний блок на якому я працюю паралено ноут який грає ігри використовуючи потужність системного, Реально? |
| For |
Пост
|
|
Репутация: 11 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 125 С нами с: 16-June 06 |
Доброго часу доби. Стоїть задача організувати роботу таким чином: системний блок на якому я працюю, а син на ноутбуці грає ігри використовуючи потужність системного блоку - мені потрібно знайти рішення. Можливо хтось стикався з подібною задачою і йому вдалось вирішити.
|
![]() ![]() |
| CniHorpu3 |
Пост
|
|
Репутация: 61 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 417 С нами с: 11-May 09 |
Ну это разве шо ноут подключить как второй монитор.
Но проще либо второй моник взять, либо облачный гейминг. Все на правах имхо. Сообщение отредактировал Sintorres - Sep 20 2025, 20:43 |
| Sintorres |
Пост
|
|
Благодарности: 1871 Репутация: 838 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 3 681 С нами с: 20-March 06 |
син на ноутбуці грає ігри використовуючи потужність системного блоку Создайте на стационарнике вторую учетную запись и пусть сын подключается по RDPИли Обзор от ИИ Чтобы использовать один системный блок для разных ПК (то есть для разных пользователей), вам понадобится специальное программное обеспечение, например, Программа АСТЕР (кацапская), а также дополнительные мониторы, клавиатуры и мыши для каждого пользователя. Таким образом, каждый пользователь сможет работать в своей собственной учетной записи, выполнять разные задачи и пользоваться интернетом одновременно, используя один системный блок |
| Explosive_Keg |
Пост
|
|
Репутация: 351 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 096 С нами с: 17-November 09 |
так в стиме ж можно так делать
|
| For |
Пост
|
|
Репутация: 11 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 125 С нами с: 16-June 06 |
Создайте на стационарнике вторую учетную запись и пусть сын подключается по RDP Или Ми в різних кімнатах. Потрібно, щоб він в своїй кімнаті міг грати, а я в іншій працювати. Создайте на стационарнике вторую учетную запись и пусть сын подключается по RDP Или Мене не буде викидати з мого облікового запису коли він буде завантажувати свою облікову? |
| Sintorres |
Пост
|
|
Благодарности: 1871 Репутация: 838 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 3 681 С нами с: 20-March 06 |
не буде викидати з мого облікового запису? Зависит от версии вашей операционки. Не помню уже какие ограничения для обычных ОС. На серверной ОС можно две учетки подключить одновременно без доп лицензий.Можно поискать терминальный патч для снятия ограничений по кол-ву пользователей. https://dart.org.ua/terminalnyij-dostup-k-windows-7.html |
| GINic |
Пост
|
|
Репутация: 68 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 630 С нами с: 5-April 06 ![]() |
Ми в різних кімнатах. Потрібно, щоб він в своїй кімнаті міг грати, а я в іншій працювати. Мене не буде викидати з мого облікового запису коли він буде завантажувати свою облікову? РДП саме те. Якщо будуть дві облікові, то не буде. Один працює локально і один - через РДП. На крайняк можна скористатися рішенням ві Стаса РДП актуальні версії іні файлу лежать тут - ІНІ |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 17th November 2025 - 13:08 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |