Lenovo - G550, Чи варто апгрейдити "дідуся"?! |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7359-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Lenovo - G550, Чи варто апгрейдити "дідуся"?! |
| dante1 |
Пост
|
|
Репутация: 738 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 004 С нами с: 6-January 11 |
Вітаю шановне панство. Так вийшло що останні шість років я працював з дому і користувався корпоративними ноутбуками поза роботою і для власних потреб.
Тепер я звільнився з цієї роботи і ноутбуки довелось здати. Так як моя нова робота не потребує вже ноутбука і вона вже не буде віддаленою то з'явилось потреба в якому небудь ноутбуці для: виставити чи промоніторити оголошення на OLX, eBay, Shafa тощо, зідзвон з друзями по Discord, Telegram тощо, скласти якийсь документ чи лист, перегляд Youtube і тому подібні задачі. Так от в загашнику у себе знайшов такого дідуся Lenovo - G550, колись вже його апав років 6-7 тому: замінив оперативну пам'ять з 2Gb на 4Gb та HDD на SSD 120Gb. Ну от запустив я його і бачу що доволі сумненько він працює з Windows 10. Як думаєте є сенс замінити процесор Celeron Dual Core T3100 1,9 на Core 2 Duo T9300 та замінити дві планки 2х2Gb на 2x4Gb (в сумі буде 8Gb). Чи це марна справа. Дякую за відгуки. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
| hobo_swapiens |
Пост
|
|
Репутация: 11 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 37 С нами с: 17-January 08 |
А воно того буде коштувати?
ХДД на ССД - так. Обов'язково. Але потім дивіться додатково. ССД - місце на диску. то ваши потреби. Дивітся як ці ССд працюють. ОЗП - так, це завжи корисно.Обов'яково. Проц міняти... Особливо на ноуті. То таке і на офісних потребах нуууу дуже рідко помітно. На ламайте матерінку... Я б так сказав. ЗЫ: Картинки навіть не дивився, це зі свого досвіду. Перевіряйте сумісність напочатку, бо навіть деякі ССД не стартонути можуть. Сообщение отредактировал hobo_swapiens - Вчера, 21:48 |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 9th May 2026 - 3:23 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |