СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7269-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Смішно та гірко читати ностальгуючі пости від людей, що реально просто не жили в ті часи.
Під словом - жили - я розумію - повністю себе самостійно забезпечували. Інколи вік має значення, і як людина, що певний час прожила в ту епоху, я повністю підтримую Allex-a. Причому, я навіть можу порівняти життя в 70-80-х на селі, райцентрі, обласному місті та столиці. Звісно, що у Києві постачання було найкраще, особливо у часи Петра Шелеста. Вже пізніше на гідне утримання родини витрачалася така купа часу, нервів, блату, грошей, що важко собі уявити, що ж залишалося у "сухому остатку" для життя, як такого. Черга - то було найбільш поширене "врємяпровождєніє савєцкого чєловєка". В 7 ранку за молоком до відкриття в найближчий продуктовий на Виборзкій, і не дай Бог, запізнитися. М'ясо - то взагалі, окрема тема. Незрозуміло, звідки, незрозуміло, скільки йому років, незрозуміло, чому лише кістки, незрозуміло, чиє воно і чого має такий колір. Клич - Дають - піднімав всіх з місця і гнав на пошуки. Київський торт - просто ненавиджу. Кожен приїзд додому я радував родину цією смаковиною, але скільки сил та терпіння це коштувало у кінці 70-х знають не всі (якщо вже говорити про кондитерську фабрику Карла Маркса). Пізніше, вже були заводські розподільники, потрібні знайомства, дружні послуги і т.д. Однак сама торгівельна система - це просто "верх убожества". Я приєднуюся - в топку ті часи. p/s Мушу визнати, що за смаком масла, сосисок та пельменів я ностальгую до цього часу. Хтозна, може то ностальжі за юністю та студенським гуртожитком, де все це проїдалося та пропивалося за мить? |
![]() ![]() |
| Pash |
Пост
|
|
Репутация: 1009 ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 |
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 8th February 2026 - 4:47 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |