Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7183-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Ежедневник для души

Antrax
Sep 28 2008, 21:01

Пост #1

Волшебник

С нами с: 30-October 06

Самотність...

Більш Скажімо "деякі", так буде ліпше. Деякі люди обожнюють самотність: так ото сісти десь під кущиком і ти відданий сам собі ... хе, а хто ж то не любить.
Як на мене поняття "самотність" існує лише в абсолютному вимірі і на папері, бо шо ж то за самотність в наш час ?
Вийшов на вулицю і па-нєс-ла-сь: кожен п'ятий спитає "what time is it ?", кожен третій "как прайті в бібліотєку ?", кожен другий "сігарєткі нє будєт ?" ... от тобі й самотність.
Немає її, не-ма-є.
Самотність це коли ти сидиш в залізному ящику 3х2х3, де є унітаз, компьютер з виходом до мережі інтернет і всьо. Ну там поїсти, випити, поспати не рахується.

Деякі люди самотності бояться. Тю, шо її бояцця - її не існує.
Вийшов на вулицю, обрав об'єкт домагань и вперьод - і познайомився, і покурив, і в кіно почапав - романтіка smile.gif Якшо ви її і зараз боїтеся, то вам пряма дорога до терапевта або костоправа, бо горбатого, як кажуть, могила справить, шо то за манєра боятися того що не існує.
Не буду заперечувати - років так у п'ять я теж боявся привидів і всіх інших нематеріальних потвор.
Ну то вік такий - боятися навіть власної тіні. А ви ж "взрослие люді" - треба боятися чогось матеріального. Кувалди, наприклад, в руках якого-небудь бика.
Хоча тут теж боятися справа дурна, тут треба "ноги в руки - і на другій світловій швидкості в сторону якого-небудь бобіка з мигалкою". Натуральний спорт.

Я от самотності не боюсь. Завжди знайдеться якась собака, якій о третій годині ночі нема шо робить і вона припреться до тебе під парадняк "У мєня радость, я телефон потєрял. Урааа!" або ще чого краще почне в двері шкрябатися зі дивною метою: переколошматити все населення квартири лише тому що ключі чомусь не відчиняють замок. Буває.

Коротше кажучи: самотність це отмазка. Натуральна отмазка лінивого нитіка. Емо, яке не може знайти собі співбесідника на наступних півгодинки-годинку по причині "острого нєдостатка фантазіі".
Тож давайте не будемо боятися тогго чого немає і лишати мокрі сліди на подушці ночами.
Головне не сидіти на сідничному м'язі, а робити щось. Це щось завжди знайде вам пригоду на ваш сідничний м'яз. А то вже точно не самотність, а як мінімум "развлєкуха" wink.gif

PS Це не загострення творчості, можливо просто Карпи перечитав.
А можливо шось десь мене таки зачепило. Десь на рівні мозку acute.gif

Сообщение отредактировал Antrax - Sep 28 2008, 21:03
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
Antrax
Feb 22 2016, 17:14

Пост #2

Волшебник

С нами с: 30-October 06

е*ать мой лысый череп
что это за новые обои на нолике?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
2 Страницы   1 2 >

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 13th November 2025 - 21:17
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.