Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7183-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Ежедневник для души

Antrax
Nov 15 2008, 23:49

Пост #1

Волшебник

С нами с: 30-October 06

"Він/вона тебе ненавидять" biggrin.gif
Спочатку я думав я не розчув, але потім мені все виклали в різнокольорових фарбах.
Я поганий, я хамовитий, я впертий, я непроханий гість і взагалі - безмозкий bye.gif
"Нєжданчік" - все що зміг відповісти я rofl.gif

Ось так, живеш живеш і не знаєш таких подробиць. А коли дізнаєшся - отримуєш заряд позитиву "Я радий за їх переживання" smile.gif А від кого взнаєш - від знайомого, якому по секрету про це все поплакалися ... dirol.gif
Здається на кожному кутку пишуть, волають, трублять "Я сміливий, я відвертий ... да я ... да шоб я здох ... да шоб у мене на Делюксі всі кандера вздулися ..." Проте досвід підказує: рівно половина цих фанфар - нікому не потрібні понти для підняття власного тонусу.
Мене 3 роки запевняли "Я можу, я ж ваабще, я скажу ..." Результат - та хрін хто шо сказав, в очі боялися дивитися. Так все і залишилось - в когось на язику, а в мене вічна ізжога від цих обіцянок-цяцянок. Після цього перестаєш не те шо в себе вірити, в людях розчаровуєшся.

Я не кажу, що я такий страшний і злий ... просто дивно виходить, на грудях рвуть тєльняшку, а як до діла доходить - амба: вода зійшла - колеса стали. Занавєс. bad.gif

Шо я хотів сказати ? Та в принципі нічого, просто попереду ще десь година яку треба просидіти у блакитного екрану, от і квецяю по клавіатурі smile.gif

А ще подія року: ти вєсь такой правільний в виртуалє, а на самом дєлє навєрняка ботан в очках с 15 діоптріямі pardon.gif Як то кажуть - перший пішов. Дозрів, чорти б мене вхопили, до відвертості за шо йому громадний респект, посміявся - жгітє дальше, господа.
Сорі, я можу звичайно окуляри натягнути - підроблю заключення окуліста і напишу шо зрєніє в мене -100, хоча ні, інфаркт ще вхопить, 10% буде достатньо - і замовлю собі окуляри з оттакенними лінзами, шоб соотвєтствовать, так сказать, представлєнію большинсва smile.gif
І зачіску відразу зроблю - вибух на макаронній фабриці і шоб з кишені всякі там штангенциркулі з ангстремами пачками витягати. І калькулятор Елєктроніка до пари, шоб об'ємний інтеграл на ходу щьолкать.

Главноє в нашем дєлє чістота експєрімєнта good2.gif
І манера письма, скажете, якась дурнувата і записи ні к сєлу ні к городу. І вообще - стрьомниє якісь замути на кожному кроці wink.gif

А я начеплю на себе посмішку янгола, закину в вуха щось із Лінкінів чи Танків і вперед - і мені по барабану, і вам легше hi.gif smile.gif

Сообщение отредактировал Antrax - Nov 15 2008, 23:56
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
Antrax
Feb 22 2016, 17:14

Пост #2

Волшебник

С нами с: 30-October 06

е*ать мой лысый череп
что это за новые обои на нолике?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
2 Страницы   1 2 >

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 13th November 2025 - 17:30
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.