СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7176-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
2 Федор
На щастя, ми займаємо з тобою дві принципово різні позиції. Не держава дає мені талант поета. Не Політбюро допомагає мені ставити модерну п'єсу чи знімати першокласне кіно. Не Кабмін наділяє мене розумом та гідністю. (І якщо тобі ближче Росія, то Ломоносов став Ломоносовим не через любов до Отчизни. Був би він іншим, сидів би своєму селі до смерті. Як сотні-тисячі інших.) Я не розумію, як ти читаєш. Люди досягли всього своєю силою, вмінням і талантом. Чи їм молитися на державу за середню школу? Чи за ВУЗи? Їх навчили чи вони самі навчалися? До речі, всі вони борги перед країною справно платили: починаючи від армії, не кажучи про участь у Другій світовій, і закінчуючи сільською школою та поліклінікою. (А Сахарову, по-моєму, СССР до сих пір винен. Як то кажуть - в нєотплатном долгу.) Останнє твоє питання ставить мене у глухий кут. По-перше, якщо ти все таки спромігся прочитати біографію хоча би одного, то помітив би, що всі вони з вищою освітою якраз і працювали на найнижчих робочих спеціальностях. Це ж яка нерозважливість та неекономність з боку держави, що так на них витратилася! І по-друге, по дорозі до ВУЗу якось не гребували іншими роботами. Чи бажання мати знання ти ставиш за ваду? Тоді назви мені бодай одного самородка, що без освіти, став генієм літератури або ж поезії. |
![]() ![]() |
| Pash |
Пост
|
|
Репутация: 1009 ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 |
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 7th November 2025 - 11:02 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |