Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7178-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

СССР, в картинках...

Федор Сумкин
Nov 10 2009, 15:13

Пост #1

Благодарности: 973698

Darth Vader

С нами с: 15-March 06

(olex@ @ Nov 10 2009, 14:14) Перейти к цитате
Не держава дає мені талант поета.
Наверно и печатались "поэты" за собственные деньги ? И гонорары им совсем не государство платило ?
Не Політбюро допомагає мені ставити модерну п'єсу чи знімати першокласне кіно.
Странно, вот пока политбюро говорило что снимать - делали классные фильмы, которые до сих пор вспоминает очень много людей. А вот как говорить перестало и наступила свобода творчества - так сразу куда то всё первоклассное пропало, зато говно полилось рекой. Как так ?
Я не розумію, як ти читаєш. Люди досягли всього своєю силою, вмінням і талантом. Чи їм молитися на державу за середню школу? Чи за ВУЗи? Їх навчили чи вони самі навчалися?
Им государство дало возможность учиться бесплатно. Получить высшее образование бесплатно. Это государство оплачивало их преподавателей и учебную базу.
До речі, всі вони борги перед країною справно платили: починаючи від армії, не кажучи про участь у Другій світовій, і закінчуючи сільською школою та поліклінікою.
А сколько из этого списка "Дисиденти та правозахисники" воевало в Великой Отечественной ?
(А Сахарову, по-моєму, СССР до сих пір винен. Як то кажуть - в нєотплатном долгу.)
Это только по вашему.
Останнє твоє питання ставить мене у глухий кут. По-перше, якщо ти все таки спромігся прочитати біографію хоча би одного, то помітив би, що всі вони з вищою освітою якраз і працювали на найнижчих робочих спеціальностях. Це ж яка нерозважливість та неекономність з боку держави, що так на них витратилася! І по-друге, по дорозі до ВУЗу якось не гребували іншими роботами. Чи бажання мати знання ти ставиш за ваду? Тоді назви мені бодай одного самородка, що без освіти, став генієм літератури або ж поезії.
А можно конкретней, сколько этих "Дисиденти та правозахисники" на каких "найнижчих робочих спеціальностях" работало и где ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
Pash
Jan 7 2015, 17:05

Пост #2

свидетель сингулярности

С нами с: 28-November 08

Одесса 1980-х глазами Яна Берри
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
41 Страницы   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 9th November 2025 - 5:13
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.