СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7180-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
На мою пересічну думку, бажання повернутися в минуле не пов'язане вирішальним чином з країною чи суспільним ладом.
Перш за все, йдеться про почуття. Тобто, якщо твоє дитинство було сповнене любові рідних, їхньою турботою, піклуванням, здоровим пізнанням світу та першими сексуальними дослідами - то до держави чи політики тобі здебільшого байдуже, ба навіть це Германія чи СРСР. Звісно, якщо вона не втручається прямим чином у твою родину і життя. Це ж більшою мірою стосується і юності. Всім хочеться повернутися у ті часи, коли був молодим, здоровим, романтичним, наївним ... (кому тепер чого не вистачає). Якщо твоє життя було наповнене внутрішнім змістом, то справи міждержавні менш цікаві ніж відносини з коханою дівчиною. По друге, ностальжі, як мені здається, хвороба людей нереалізованих у нинішньому часі. Те скигління та скуління, як було добре колись, свідчить, що зараз йому погано, місце своє не знайшов, всі зійшло на пси. Лишаються лише прикрашені спогади про минуле, які ніякого відношення до тією дійсності не мають. Щодо себе. Я щасливий, що живу зараз у цьому часі, у цій країні, з цими людьми. Я з приємністю згадую дитинство і юність в оточенні своїх рідних і друзів. Цього літа ми нашим КПІ-шним курсом збиралися на 25 років закінчення вузу. І я був безмежно вдячний цим людям, що були поруч в мої 20. Але нізащо не хотів би саме того повернення, на котрому акцентує топікстартер. |
![]() ![]() |
| Pash |
Пост
|
|
Репутация: 1009 ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 |
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 10th November 2025 - 22:09 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |