Поддерживаете ли вы двуязычие в Украине? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6832-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Поддерживаете ли вы двуязычие в Украине? |
.Stealth |
Jan 20 2009, 8:05
Пост
|
Благодарности: 1384300 Репутация: 4866 Охотнек за чужими Группа: Пользователи Сообщений: 20 565 С нами с: 13-March 06 |
Дикторы канала отжигают - "Прем'єр-міністерка Тимошенко"
как так можно? думал, что мне показалось...ан - нет, многократно повторяют словосочетание....это я такий прискіпливий, чи така мова державна? |
PVN |
Dec 9 2009, 11:42
Пост
|
Репутация: 2 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 18 С нами с: 21-August 07 |
Якщо введення російської мови, як другої державної, дасть спокій і стабільність в країні, то я за таке рішення проголосую. Усі спроби прийти до усвідомлення себе тільки через мову є недолугими, я не побачив за останні п’ять років спроби держави розвивати і пропагувати українську мову. Свого часу «Мисливські усмішки» Остапа Вишні, чи твори
Павла Глазового робили більше користі ніж сьогодні це роблять наші політики. За новітньої історії України, переклад серіалу «Ральф», українською мовою, спонукав багатьох учнів шкіл краще знати українську мову. Гурт «ВВ» з великим задоволенням і захопленням слухають навіть у Росії, і через це з повагою ставляться до мові на якій співають пісні. Риторично, хочеться запитати у влади: де підтримка української книжки, артистів, співаків, чи ви думаєте що любов до рідної мови впроваджується наказом? |
Упрощённая версия | Сейчас: 28th November 2024 - 2:26 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |