Анекдотица!, сборник лучших анекдотов :) |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7183-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Анекдотица!, сборник лучших анекдотов :) |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Дія відбувається у магазині біля автобусної зупинки. Молодий хлопака питає гумові вироби:
— Яких марок у вас є? Продавщиця чемно перераховує досить великий список. В цей момент в магазин забігає бабуся: — Синку, мені автобус втікає, ще треба хліба купити! Хлопака абсолютно не звертає увагу на бабусю. — А ребристі є? — Є. — А з вусиками? — Є — Мені тільки хліба купити!!! — А з якими смаками у вас є? Продавщиця перераховує, і тут бабуся, яка вже ніде не спішить видає: — Синку, ти йдеш курву грати чи компот варити? Шойно їду в маршрутці з концерту, хтось починає співати «Там під львівським замком», потім крик: «хто не співає-той москаль», вся маршрутка починає співати… доходить до куплету «тече річка Тиса, в ній москальська кров»… і тут знову хтось кричить: «Валодя! Виходім!»… Живу у Львові. Повертаюсь вечером з тренування, назустріч йде компанія - хлопці, дівчата, з рюкзаками, в такому зручному для подорожей одягу, постійно заглядаються на старі будинки - туристи одним словом. Побачивши мене чомусь так якось заюрмились, в момент коли я проходив повз них, один з них - "Слава Україні" - а я якось так на автоматі (як від зубів відскочило) - "Героям Слава" А вони між собою "вот відіш, я же вам гаваріл". студер: моя подруга собі наростила нігті, а завтра буде повіки нарощувати. сталкер: а моск вона собі не хоче наростити? студер: щоб щось наростити - треба мати основу. Т.С. "Кадети" на новому: - Тебе что жалко? - Жалко у пчелки! Українські титри: - Тобі шо шкода? - "Шкода" то машина! 2014 рік… вибори президента України… список кандидатів у президенти: — ПротиВсіх В.В. — ПротиМоскалів В.А. — ПротиНАТО В.Ф. — ПротиТихХтоПротиВсіх Ю.В. 5 канал: "У Росії пошили прапор довжиною в 1 км" Оце б горіло! Сьогодні з самого срання™ на роботі вирішив погратись у дартс. І з першого ж кидка влучив у шафу... Співробітник: Файерфокс Я такий ще спросоння - ШО? Всі хором: мАААзіла!!!! Сообщение отредактировал olex@ - Dec 15 2009, 11:51 |
![]() ![]() |
| reltiss |
Пост
|
|
Репутация: 946 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 906 С нами с: 17-May 10 |
1 сентября. Урок русского языка. Вовочка спрашивает у молоденькой учительницы: — Марь Иванна, а по*уй пишется слитно или раздельно? — Вовочка, немедленно вон из класса! И чтоб до конца четверти я тебя не видела на своих уроках! И Вовочка не ходил на русский. Прошел месяц, звонят ему из школы, говорят, на русский ходить уже можно. Приходит он на урок, а там вместо Марьи Ивановны, которая ушла в декрет, старый еврей Арон Моисеевич. Решил Вовочка и с его уроков слинять, задал тот же вопрос: — Арон Моисеевич, а по*уй пишется слитно или раздельно? — Видите ли, молодой человек? Если брать во внимание глубину реки Иордан, то раздельно, а если брать во внимание мое отношение к твоей глупой выходке, то слитно!
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 13th November 2025 - 22:20 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |