Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7174-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Помощь в выборе телевизора, LCD, LED, и пр.

kino333
Apr 22 2010, 23:44

Пост #1

Дух

С нами с: 22-November 07

Може моя інформація комусь допоможе із вибором невеликого LCD:

Купив собі на кухню 22-дюймовий Toshiba 22AV605PR (1366x768). Тюнер аналоговий. Зібрано в Польщі. Коли брав - ціна була близько 290 доларів (що в середньому на 40 доларів дешевше аналогів від Самсунга, на який я спочатку орієнтувався).

Телек працює 3 тижні. Я задоволений. Картинка гарна навіть від звичайного кабельного ТБ (звісно, якщо дивитися не ближче, ніж з 1 метра). Картинка DVDRip - дуже гарна. Кольори не такі яскраві, як в Самсунгах і ЛЖ, але все-рівно гарні і насичені (особливо в режимі "динамічний"). Я надто яскраве дивитися не люблю, тому вибираю режим "кіно", і кольори стають трохи приглушені (як в кінотеатрі), тому не стомлюють очі.
Кути огляду - гарні. Зображення видно цілком пристойно, навіть якщо стояти під великим кутом до телека, або дивитися на нього знизу вгору.
Битих пікселів за 3 тижні не виявлено. До якості зборки претензій ніяких. Дизайн пристойний. Пульт і меню без зайвого шика, але зручні. Пульт ловить гарно, навіть якщо направляєш його не на телек, а в будь-який інший напрямок.
Зручно реалізовано режим переформатування зображення з 4:3 (в якому віщає наш ефір) на 16:9 - автоматом або сам обираєш варіант через кнопку швидкого доступа. Мені найбільше подобається режим SuperLive1 - у ньому розумно реалізовано збільшення+розтягування, тому і зображення практично не обрізається, і обличчя не надто плющить.
Вхід HDMI є, але я ще не пробував, бо немає кабеля, та і дивитися на 22 дюймах фільми в HD сенсу не бачу - для цього явно треба більшу діагональ.

Так що за великі діагоналі LCD Тошиба нічого не скажу (принаймні 52-дюймові Тошиби, які я бачив в магазинах, мені якістю зображення не надто сподобалися), а от цей 22-дюймовий цілком можна брати. Гарна якість за гарну ціну.

Сообщение отредактировал kino333 - Apr 22 2010, 23:46
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
Beaf
Jan 3 2015, 21:27

Пост #2

I am Stupid
**

С нами с: 12-September 07

Приветствую,

подскажите какой выбрать TV при следующих критериях:
использоваться будет в связке с ПК (и только так - hdmi) для просмотра фильмов и игр. Расстояние до ТВ в момент просмотра фильмов будет 3 м., в случаи игр от 2 до 3 м. (в зависимости от того как расположиться на диване).
Всякие 3Д и "умные ТВ" не интересуют (даже если они и будут, пользоваться ими никто не станет).

На данный момент смотрю в сторону '42 - Philips 42PFT5209
Но решил вначале услышать Ваше мнение и советы.

Заранее Спасибо.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
19 Страницы   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 5th November 2025 - 3:34
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.