СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7186-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Народе, поясніть мені, у чому суть дискусії?
Чи були черги тоді, чи є вони зараз? Так. Чи був тоді багатий асортимент продуктів? Ну, як для кого. Парт-еліта і "прімкнувшіє" (завідуючі базами та маса інших "спритників") дефіцитом не страждали, в чергах не стояли. Приносили просто у дім. І з грошима, якщо у когось вони були, можна було ходити і в кооперативні магазини. І в ту ж "Бєрьозку". Та для загальної маси населення півжиття проходило в чергах. Я починав простим інженером і я це знаю за власним досвідом. Ба більше, оскільки працював на режимному заводі, то мав певні пільги, про які писав вище. Смішно, коли про те життя пишуть люди, які там не жили, завзято вкладаючи яскраві картинки з інету на свою підтримку. Сообщение отредактировал olex@ - Oct 12 2010, 17:32 |
![]() ![]() |
| Pash |
Пост
|
|
Репутация: 1009 ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 |
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 16th November 2025 - 19:20 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |