Сборная Украины, по футболу |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7188-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Сборная Украины, по футболу |
| Dr.Unya |
Пост
|
|
Репутация: 43 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 610 С нами с: 18-March 09 |
1)потому что мы в группе были далеко не в числе фаворитов.Вот у раши провал однозначный.У нас же-нет.Сборная сыграла практически на пределе своих возможностей,разве нет? а) мені майже паралельно що там у збірної Росії чи Ірландії. Це їхні проблеми хто там що обіцяв і як воно вийшло. Цікаво тільки подивитися новини як гравці б'ються із мажорами чи Аршавін через силу намагається вибачитись. б) А групи стали відомі тільки 11.06 ? чи якого тоді було розповідати казки про вихід з групи та перспективну збірну? 2)а ничего,что мы играли против англичан,которые всей командой сидели в защите и францов,у которых один только рибери всю команду катать вокруг пальца может? Я можливо відкрию таємницю, але англи сіли командою в штрафній після забитого голу в наші ворота - це нормальна тактика при сильному захисті. Хто заважав забивати до пропущеного голу? А Рібері може катати всю збірну України, але повний нуль проти збірної Швеції? 3)у них состав,в отличии от нашего,практически весь регуларно играет,чего не скажешь,ни о шевченке,ни о воронине,ни о тимощуке,ни о михалыке,ни о пятове,ни о алиеве,ни о милевском и т.д. я уже не говорю о том факте,что у нас _отсутствуют_ чистые нападающие уровня сборной,чтобы толково играть в атакующий футбол. Ну так я у темі ДК сторінок 50 тому і писав що Михалик трохи не торт і для того, щоб він заграв після травми треба часу й часу. Навіщо брати його до скалду, а тим більше випускати постійно в основі без ігрової практики я не знаю. Той же Ракицький нічим не гірший на мій погляд. Воронін - 1 з "провалів" нашої збірної цього євро (імхо). Він грав якраз на рівні гри в 3тій частині РЧ (читай ніяк). В цілому ж вже он писали - не грають то навіщо їх брати? Візьми пів складу полтавської Ворскли - там молоді хлопці попу рвуть на полі для досягнення хоч якогось результату. ну и с коноплянкой бред.Есть альтернативы? И... До чого тут альтернативи? Як розігруючий пасуючий півзахисник він цілком нормально грає, але якого бити коли не йде? Ну не всі народжуються КР7. мне вот интересно,кого бы в состав вместо тех,кто был,наши "эксперты" поставили бы?Ну и какую бы тактику избрали Воронін < Девіч Мілевський < Безус Кономлянка = Ребенок Михалик < Ракицький Це для початку. |
![]() ![]() |
| gimli |
Пост
|
|
Репутация: 96 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 520 С нами с: 27-June 09 |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « чет Фоменко по моему уже реально загоняется со своими "проверенными кадрами" до сих пор вызывать Тимощука.. вызвать даже Гармаша, который только после травмы и вообще без игровой практики и не вызвать Рыбалку, который весь сезон отиграл без замен в лидере ЧУкра , в том числе в ЛЕ, однозначно ключевого игрока ДК в данном сезоне? просто рукалицо |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 18th November 2025 - 22:53 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |