Шановні товариші флудери, рамси не плутайте |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7156-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Шановні товариші флудери, рамси не плутайте |
romashko |
Пост
|
Благодарности: 49992 Репутация: ![]() ![]() Rus - Ni, Peace - Da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06 ![]() |
Шановні товариші флудери, давєча, не давніше як сьогодні о обєдєнной порє... Я по команді фас на скаргу із флейму виписав люлєй товаришу ВетерОк. Товариш схавав, і, мабуть, образився на мене, але промовчав...
А потім я заглянув в репу юзеру і прозрів!!! ![]() Посони, ви що, їли уху? ![]() ![]() Можливо, товариш Ромашко в реалі з радістю поп"є з вами пивка і порже над життям форуму, але у віртуалі модер ромашко - безжальна і бездушна віртуальна тварюка, у якої уривається терпець, і тоді він припиняє терти пости, які Вас можуть компрометувати, і дістає свій невеличкий (17 см), але БАНан, і годує всіх зарвавшихся!!! ![]() Побігавши по репутаціям товаришів, яких я відправив на пРОгулянку і на БАНальний відпочинок, я вирішив створити статус кво. Засім увєдомляю... за неповагу, виражену через груборщі та образи в репутації юзерів, приговорити до 1 дня БАНі та 3 днів РО (включаючи 1 день бані - ну я скотина ще та, але не бездушна ![]() тут раніше був перелік порушників, які виправилися/виправляються Наступного разу шановні думайте що писати на форумі/ в ПМ/ в репутації Наступного разу буде з %% і більш жорсткі плюшки!!! ![]() Апдейт: я дуже перепрошую у вельмишановного паньства, що забув згадати також і за товариша Некто, який аналогічним чином йде пРОвідувати посонів і поїсти дієтичних БАНанів ![]() Враховуючи усе вище сказне, прохання поважати не лише адмінсклад форуму, але й одне одного і не срати в постах/ПМ/репутації!!! Сообщение отредактировал romashko - Aug 25 2013, 12:43 |
![]() ![]() |
bodeman |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 64 С нами с: 23-February 07 ![]() |
Не удержался. Уж кого в первую очередь забанить так это того кто этот пост написал. Это во первых не читабельно. Во вторых либо пиши на украинском либо на русском, а не на своем суржике. Да еще и тут нафлудил так что читать нереально. Оскорбления из его уст сыпятся как из рога изобилия. Почему его за это сразу не банят? Если уж есть правила!? Или их нет?
|
tiss |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 818 С нами с: 21-April 09 ![]() |
Не удержался. Уж кого в первую очередь забанить так это того кто этот пост написал. Это во первых не читабельно. Во вторых либо пиши на украинском либо на русском, а не на своем суржике. Да еще и тут нафлудил так что читать нереально. Оскорбления из его уст сыпятся как из рога изобилия. Почему его за это сразу не банят? Если уж есть правила!? Или их нет? Ты знаешь, я лучше почитаю, что написал товарєсчь romashko даже на языке приближённом к азіровщине, чем посты некоторых флудерастов (это не про тебя) |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th October 2025 - 17:07 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |