Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7179-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
| Witcher |
Пост
|
|
Репутация: 988 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 575 С нами с: 25-January 08 |
Не можу не поділитись. щойно розмовляв з добрим знайомим із Криму, з Міжводного.
Молода сім’я з дитиною (3 кл.) тримають там дуже скромний котеджик на 10 кімнат. Практично біля пляжу. Дуже ліберальні у них ціни були - відповідно і бажаючих відпочивати завжди вистачало, хоча умови дуже посердні, м’яко скажем. Десь 80% українців відпочивали у них і відсотків 20 росіян приїздило. До кінця квітня графік відпочинку завжди вже був складений. Десь на початку місяця зазвичай дзвонили питали - коли ми приїдем, щоб забити нам місце. Вони абсолютно аполітичні. Проте за Росію не голосували і кажуть, що багато у їхньому містечку не голосувало. Але Росія все ж загарбала Крим. "Ну загарбала, то й загарбала", - подумали вони і вирішили, що будуть тепер жити в Росії, може воно й на краще. А тепер розмова: З (знайомий): Ну так коли вас чекати? Я (я): Та напевно цього року не приїдемо, роботи багато. З: ну ок. Я: А шо взагалі, багато забронювали? З: Та нікого нема. Я: А багато вже обдзвонив зі старих клієнтів? З: Та нє, вони не дзвонять, то й добре Я: Не пойняв? тебе конкуренти з’їдять, знов з табличкою будеш ходить біля маршруток? З: Та у нас у всіх приблизно так. Але то фігня, зараз Путін дасть наказ (!!!), щоб всі росіяни їхали відпочивати в Крим цього літа - буде багато людей... Коротше, були нормальні, адекватні люди. В кінці навіть посварився трохи, бо "Путин все может", а ми "зазомбированые". |
![]() ![]() |
| mironich |
Пост
|
|
Репутация: 425 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 |
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 10th November 2025 - 10:43 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |