Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7374-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє

olex@
Apr 16 2014, 11:32

Пост #1

Ветеран

С нами с: 9-August 06

Я спробую пояснити, і, можливо, ttuner мене підтримає.
Крим - це Чорне море. Чорне море - це флот.
В часи СССР саме в Криму закінчували свою службу морські офіцери, що мерзли до пенсії на холодних північних та східних морях. І, звісно, це люди, що були наскрізь просякнуті "руським духом".
Я не можу ані засуджувати, ані ганити якимось чином їх, це об'єктивність. Природно, що і діти, і внуки їхні жили і живуть в унісон з Росією. Україна - це якесь дике тимчасове непорозуміння для них.
Реально кількість етнічних росіян, для яких Москва - столиця, і кнопка 1 - на РТР після 23 років української незалежності критично переважає загальну кількість татарів та українців у відношенні 75-80 до 25-20%.
Севастополь - найбільш ура-російське місто з усіх російських міст. І це культивувалося.
"Город слави рускіх маряков." Байдуже, що це не відповідає дійсності.
Треба тримати картинку. І Росія дуже сприяла в цьому, як грошима, так і пропагандою.
Вже сама присутність росіійського флоту викривлювала дійсність.
Одна річ, скажімо, американські бази деінде. Для німців, приміром, вони були лиш тимчасовим утворенням, додатковою роботою і фінансами. Але ніколи - не хазяївами. ЧФ РФ в Криму був господарем. Згадайте всі минулі конфлікти з маяками тощо.
Ментальність важко поламати, взагалі, в межах одного-двох поколінь неможливо.
Ті курсанти, що відмовилися служити Росії і співали гімн України - яскравий приклад дуже поступової українізації півострова. І малочисленний.
Всі тут розказують про Судети
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

та мало хто цікавився, як все закінчилося (взяв з вікі, щоб було якесь уявлення)
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Зрозуміло, що проблем у чехів з Судетами тепер немає.
Але ж це не варіант для України, ні тоді, коли Крим був у нас, ні тепер, коли фактично - під владою Росії. І тому питання, що далі - цікавить мене більше в плані відновлення статусу кво в людському вимірі.

Сообщение отредактировал olex@ - Apr 16 2014, 11:37
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
mironich
Jan 1 2015, 13:08

Пост #2

Cтаршой
**

С нами с: 11-February 11

(Umka3000 @ Dec 31 2014, 15:39) Перейти к цитате

Коренное население было практически уничтожено захватчиками из Европы. А так все хорошо с нацией.

А Россия расширялась раздавая коренному населению букеты цветов?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
195 Страницы   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 24th May 2026 - 3:47
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.