Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7425-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1343 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 667 С нами с: 9-August 06 |
Мост в Крым А как еще объяснить что за то время, что велись переговоры по сути ни чего не сделано, причина банальна не смогли договориться кто и сколько вложить должен и сколько извлечь... Ти, очевидно, знаєш (в темі бачив "картинку"-бюджет побудови керченського мосту) скільки попередньо буде коштувати міст для Росії. Вгадай, чому постійно зростає його вартість і терміни побудови. Причина банально проста - кому і скільки грошей піде наліво. Тепер постав інше питання - чому Путін при всій його владі і повноваженнях не може оголосити тендер і віддати будівництво, скажімо, Японії (чи Китай), яка би при її досвіді будівництва мостів через острови, взагалі, заввиграшки за пару років побудувала б цей міст. І набагато дешевше. Бо при всьому цьому патріотичному "затокримнаш" Путін залежить від свого оточення і не може не підгодовувати їх. Є прекрасний американський серіал "Босс", де показано, як очільники міста чи країни працюють для людей. Щойно в бік до народу - і капець владі. Так що чекайте, доки поділять шкіру ще не вбитого бюджету, а потім ще кілька років (скільки будували Русский мост - здається з 2008 року). На той час, я думаю, все зміниться. Так що вітаймо хоч і такі капіталовкладення. p.s. В мене дуже амбівалентні почуття до анексії Криму і відношення до цього кримчан. Я розумію, що кожен хоче жити у спокійній багатій країні, без потрясінь, погромів чи життєвих незгод. Я поважаю почуття патріотизму і відданості своєму народу. Але мені гидка зрада, брехня, демагогія. Я б ніколи не погодився - ні під яким золотим дощем - щоб Україна стала, ну там, 53 штатом Америки, чи федерацією в складі Германії. Навіть якщо би я був німцем чи громадянином США. Це блюзнірство - жити в країні 23 роки і без жодного сумніву (маю на увазі саме тих людей, а не інших, хто боровся чи протестував) радісно ввійти в іншу державу, яка за гамбургським рахунком нічим не краща, а той набагато гірша. В мене немає ненависті до них, немає і задоволення від їх негараздів. Є лиш якесь відсторонення. Огида. Не хочеться мати з ними справи. Як там у Біблії - "единожды предав,..." Але, як з рідною людиною (бувають же такі особи в родині), є якась наївна віра, що з часом вона зміниться, зрозуміє ганьбу свого вчинку. І болить, бо не можна втрачати рідних і відмовлятися від них, навіть якщо вони і зробили щось негарне. Як мати, що любить сина-злочинця. І я думаю, що і більшість у темі, описуючи біди кримчан, підсвідомо прагне не помсти за вчинену зраду, а розкаяння та зняття облуди з очей. |
![]() ![]() |
| mironich |
Пост
|
|
Репутация: 425 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 |
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 14th July 2026 - 11:00 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |