Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7022-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Ну и желающие могут уже смело ехать в Европу, ведь Петя не обманывает. Особенно держа руку на "божеской книге"...
Моя ручка - уже в руках, и как только ЕС примет соответствующее решение, подпись украинского Президента мгновенно появится под этим судьбоносным документом. Мы не имеем права медлить с подписанием экономической части соглашения. То же самое касается и скорейшего введения безвизового режима для Украины с ЕС. Мы завершили первый этап и очень быстро сможем завершить второй, чтобы уже с января 2015 украинского имели возможность путешествовать без виз. © иннагурационная речь президента Пети в Раде Вот еще подкинули ссылочку: Порошенко пообіцяв Україні кращий у світі літак Субота, 11 червня 2005 Протягом трьох-чотирьох років Україна створить власний бойовий літак, заявляє Секретар Ради нацбезпеки й оборони Петро Порошенко. Про це він сказав після наради про хід створення нового виду збройних сил України - повітряних сил, що відбулося в РНБО в Києві в суботу. "Напрацьовані конкретні терміни. Я багато надати інформації не можу, але думаю, що через кілька років, буквально три-чотири роки, Україна зможе продемонструвати учбово-бойовий літак, у тому числі і на таких салонах, як "Ле-Бурже", - сказав він. Сообщение отредактировал Федор Сумкин - Jan 2 2015, 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th June 2025 - 12:11 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |