Мобилизация, обсуждаем... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6866-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобилизация, обсуждаем... |
STOP |
Jan 1 2015, 16:29
Пост
|
Репутация: 357 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 169 С нами с: 24-April 11 |
Вот сидим тут такие, нольдэевцы, Новый Год в тепле празднуем, пацанов обсуждаем, ну тех, которые на морозе ноги отмораживают, кто сам пошел, а кто нет. А вот прикинуть, не будет пацанов этих на кордонах...попивали бы шампанское так спокойно или Киев уже защищали??
|
Andrew_XD |
Jan 2 2015, 1:28
Пост
|
Репутация: 286 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 216 С нами с: 26-July 09 |
Доброй ночи!
Зашел почитать тему, понять скажем так состояние дел. Вроде как все тихо, насильно никого никуда не забирают. Сам-то я еще студент, переживать не стоит. Но в ближайшем будущем все может быть. Будем надеяться только на лучшее! |
akineo |
Jan 2 2015, 11:02
Пост
|
Репутация: 14 Постоялец Группа: BANNED Сообщений: 1 433 С нами с: 29-May 10 |
|
Andrew_XD |
Jan 4 2015, 7:52
Пост
|
Репутация: 286 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 216 С нами с: 26-July 09 |
главное военку не заканчивай так уже.... Поздно, то было 2 года назад. У меня кафедра. Я не хочу воевать. Всё ок. Повестки не присылают, или ... ? Я тоже не хочу. Но не знаю как. Воевать не понятно за кого... И отдать жизнь за чей-то карман, который с каждым днем "АТО" пополняется невероятными для обычного человека суммами денег. |
Maxim6630 |
Jan 4 2015, 12:42
Пост
|
Репутация: 81 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 27-September 07 |
|
Midnight)sky |
Jan 4 2015, 12:59
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2757 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 19 116 С нами с: 30-September 07 |
|
Maxim6630 |
Jan 4 2015, 14:48
Пост
|
Репутация: 81 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 27-September 07 |
Ты сейчас с линии фронта пишешь? завдяки тому, що там наші війська стримують тих гнид я маю можливість писати з дому, а от такі як ти закликають дозволити розповзатись той мерзоті по всій території України. Тому напишу і тобі - хочеш жити серед війни, в тебе є така можливість просто переїхавши туди, а сюди війну не потрібно кликати. наверное он сейчас у бабушки в Костроме типічне данєцке бидло, спочатку покликав путіна а потім шукає крайнього. Шановний, вони самі того хотіли! Я теж такого абсолютно не хочу, я хочу жити нормально! а твої пости говорять, що ти хочеш щоби расєйське бидло прийшло до твого дому, бо якщо всі скажуть, що це війна за баки коломойського і перестануть воювати то хто стримає кацапів? |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st January 2025 - 10:52 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |