Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7082-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє

mironich
Jan 1 2015, 13:08

Пост #1

Cтаршой
**

С нами с: 11-February 11

(Umka3000 @ Dec 31 2014, 15:39) Перейти к цитате

Коренное население было практически уничтожено захватчиками из Европы. А так все хорошо с нацией.

А Россия расширялась раздавая коренному населению букеты цветов?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
explosive
May 14 2015, 17:06

Пост #2

Хлопець з Бандерштадту

С нами с: 22-June 09

(str1ke @ May 13 2015, 16:17) Перейти к цитате

Я с тобой не спорю в вопросах загрузки, сезона и т.д, ты человек работающих с этой сферой знаешь лучше у меня нет оснований не верить тебе в этом вопросе. Но у меня нет так же нет сомнений что за лето Крым принесёт больше денег чем вся Украина, ну или то что от неё осталось russian_ru.gif
Вон у Умки можем спросить, он человек живущий в реальном мире. Умка ты веришь в то что отели Крыма могут в летний сезон получить лучшую прибыль чем остальные регионы Украины?
Я исхожу из простых вещей, таких как количество обычных граждан РФ желающих отдыхать в Крыму, плюс количество ватников для которых святое дело поехать в Крым, теперь когда он стал частью РФ.

Ну взагалі то від тебе пролунала думка про те, що наш регіон користується попитом лише зимою, що я категорично заперечив. Я в готельному бізнесі роки три, був у різних регіонах країни саме по готельній справі і тому певною мірою є обізнаним в плані завантаження готелів, тим більше на ЗУ.

Крим міг спокійно приносити мільйонні прибутки, він те і робив.... коли був у складі України.

Не можу зрозуміти твоєї логіки, якщо минулого року туристичний сезон з тріском провалився.
Травневі свята в Криму провалились цьогорічні. А ти прогнозуєш рекорди для Криму цього літа.... як мінімум дуже дивно.

нет сомнений что за лето Крым принесёт больше денег чем вся Украина, ну или то что от неё осталось

Я в шоці fp.gif
Таке враження, що сепари відгребли пів країни як мінімум, по твоїх словах...
В любому випадку Крим не дасть більше прибутку в порівнянні зі всією Україною. Це нонсенс.

До Криму приїжджали мільйони українців з травня по вересень. Ватна частина з них складає абсолютно небагато. Та й навіть ті, хто колись були в душі ватанами мабуть що перетрансформували і змінили свої погляди після подій Майдану та під час теперішніх... АТО, війна з рашкою, віджим Криму.

Тому навіть не хочу робити прогнози, все самі побачимо. Для Криму паромна пеправа з її багатоденними заторами - одна надія. Та й то, велика частина росіян вже на собі переконалась, що Крим того не вартує. smile.gif

ps.gif Майже забув, можливо для тебе умка і є останньою інстанцією правди, але не для мене. pardon.gif
Форумний воїн і таке невиховане троленя не може претендувати хоч на якусь об'єктивність.
Цей троль проводить тут весь час працюючи на декілька фронтів одночасно, це смішно питати в таких об'єктивної оцінки. biggrin.gif

Сообщение отредактировал explosive - May 14 2015, 18:10
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
195 Страницы   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 4th August 2025 - 17:49
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.