Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7082-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
mironich |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 ![]() |
|
![]() ![]() |
Nagrik |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 238 С нами с: 27-November 11 ![]() |
Потому что мест без всяких камер, типа набережной Судака или Алушты полно, а людей теперь мало. Все кто приехал на машине не будут идти на городской пляж, а спокойно отъедут чуть в сторону от города "на дикую природу". Я не думаю что найдется много желающих которые попрутся в Алушту, когда есть места на Тарханкуте или Форосе. Окей Фёдр, все летят на самолетах в Крым а там на самокатах катят 10км на дикий пляж подальше от...а от чего они едут туда, Карл? Окей, русня она такая, ее нормальному человеку не понять, но на любом отдыхе руззкие устраивают бухлопарк и делают кучу видео и фото, я чет не натыкался ни в твитере ни в соц сетях, как Соловьев или его ватаны кидают фотки толп людей на пляжах, очереди за билетами на автобус видел, больше ничего подобного не видел, мож поделишься инфой? |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th August 2025 - 23:49 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |