А помнишь, как всё начиналось ? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7033-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
А помнишь, как всё начиналось ? |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Вот и наступила очередная годовщина. Теперь 24 года. Как оно, жить в современной независимой Украине, слишком сильные изменения произошли за прошедший год...
|
![]() ![]() |
Tfd |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 607 С нами с: 29-June 09 ![]() |
Своя держава як явище то саме по собі дуже гуд!
![]() Але з правлячою верхівкою нам, на жаль, дуже нещастить. Часи Льоні Кучми то виходить ще нічого, бо після нього два Вітьки довели все до стану сповільненої бомби - сирої і гнилої але все ще вибухонебезпечної. Бомба рвонула, але замість дегенератів №1 прийшли дегенерати №2 і теперь Петюня з Арсюшою продовжують їхню темну справу. ![]() Нічого панове-браття. Становлення державності і справжньої демократії нешвидка то справа. Виженемо і цих покидьків також. Дограються й вони... ![]() Сообщение отредактировал Tfd - Aug 24 2015, 14:35 |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
|
Tfd |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 607 С нами с: 29-June 09 ![]() |
Правящая верхушка уверена с точность до наоборот, что это им с народом не повезло... То нікого не цікавить, народ вибирав їх а не навпаки. Якщо їм цей не подобається то хай шукають собі іншого. блин, ребята, такое ощущение, что не вы верхушку выбираете. Кто стоял в прошлом году в вышиванках и в едином порыве голосовал за Порошенко, Ляшко и Кличко ? Проголосовали, теперь кушайте ) Картинка супер. ![]() Так, сам народ їх вибрав, а отже сам має і здихатися якщо вони в певний момент перестали представляти народні інтереси. Я думаю що саме це і відбулося. Не треба робити з того трагедії. Зміна режиму то питання часу і способу - правовий та еволюційний або інший... Час покаже. По факту, зараз ми маємо таку саму узурпацію влади як і при януковичі В.Ф. І люди самі до того довели, хай і з кращих міркувань. Вибрали в один тур Президента і дали йому кард-бланш у парламенті при тих самих нестійких інститутах влади. Реально діюча опозиція є у складі коаліції, в меншості, але щастя що вона взагалі лишилася. Скоро побачимо хто на що гаразд у питаннях Конституції, на місцевих виборах і т.д. Сподівюсь, що народ мудрішає. ) Все не так погано. Новітня історія України твориться саме зараз і найближчі 10-20 років дадуть чітку відповідь на те хто ми і що ми. Не знаю як Ви, але я гордий тим що українець і живу саме в ці часи! Хай як скрутно воно не є! ![]() Сообщение отредактировал Tfd - Aug 24 2015, 16:58 |
next1983 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 739 С нами с: 18-March 09 ![]() |
По факту, зараз ми маємо таку саму узурпацію влади як і при януковичі В.Ф. І люди самі до того довели, хай і з кращих міркувань. Вибрали в один тур Президента і дали йому кард-бланш у парламенті при тих самих нестійких інститутах влади. Реально діюча опозиція є у складі коаліції, в меншості, але щастя що вона взагалі лишилася. Скоро побачимо хто на що гаразд у питаннях Конституції, на місцевих виборах і т.д. Сподівюсь, що народ мудрішає. Когда начинают кивать на Порошенко, сразу ответте на два вопроса: кто вместо него, и как бы поступил бы я. Я перестал разочаровываться и кричать зрада! через некоторое время после Минских соглашении (которые вначале считал полнейшей зрадой). |
Федор Сумкин |
Пост
|
|
next1983 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 739 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Странно, почему этот простой вопрос никого не волновал во время майдана... Насчет Порошенко?)) З приводу першої частини питання, то я не хочу робити ніякої агітації. Це недоречно. Альтернатива завжди є. Вот я и хочу услышать ее. Але скажу що підхід по типу "єсть путін - єсть расія; нєт путіна - нєт рассії" або "кто єслі нє путін" для мене неприйнятний. Від такого треба відходити і будувати стійкі інститути влади з чіткою державницькою і народною лінією. Никто про это и не говорит. Щодо другої частини питання то я не зовсім зрозумів його суті. Як поступив би я на місці Порошенка, чи як? Типа того. А можна конкретніше? Що саме змусило змінити думку щодо цих так званих "угод"? На оккупированных территориях до многих дошло, что ЛДНР - не жизнеспособные образования: в "мирное" время не смогли решить проблему пенсий, пособий, работ и т.д.. Плюс ввязывание РФ в содержание этих территорий. Сужу по своим близким и друзьям с оккупированных территорий. Сообщение отредактировал next1983 - Aug 24 2015, 20:08 |
Tfd |
Пост
|
Типа того. Почав би з офіційного визнання агресії на сході країни та в Криму війною РФ проти України, введення військового стану на окремих частинах Луганської і Донецької областей, скликання підписантів Будапештського меморандуму по питанню військово-економічної допомоги Україні. Будівництво кордону і укріплень на межі з РФ. Далі економічна блокада Криму та окупованих територій України, невизнанного Придністров'я; припинення військових та економічних зв'язків з РФ. Жодних переговорів з терористами окрім обміну полоненими. Далі по ситуації. Паралельно з тим - пошук професіоналів на керівні посади в уряді, нацбанку, силових відомствах і збройних силах. Найм професійних міжнародних юристів для складання позовів у міжнародні суди до РФ та ведення справ по питанням анексії Криму, війни на сході, колишніх чиновників. Розслідування злочинів проти Майдану. Прийняття стратегії розвитку держави, військової та економічної доктрини. Ну і т.д. і т.п. А головне - жодних змін до Конституції під час війни, а тим-паче за умов тиску терористів, РФ, заходу, кредиторів і кого завгодно ззовні. Сообщение отредактировал Tfd - Aug 24 2015, 22:06 |
next1983 |
Пост
|
Почав би з офіційного визнання агресії на сході країни та в Криму війною РФ проти України, Это равносильно объявлении войны РФ. Причем мы будем агрессорами. Ни сейчас ни тем более в прошлом году украинская армия не способна воевать против российской в режиме стенка на стенку. А за нас воевать никто не будет: когда надо было вступать в Нату, у нас народ тупил. введення військового стану на окремих частинах Луганської і Донецької областей Какие преимущества это даст перед сегодняшними военно-гражданскими администрациями? , скликання підписантів Будапештського меморандуму по питанню військово-економічної допомоги Україні. Тут против подписанты хреновы (хотя сдвиги вроде как есть). Надо общественности устраивать пикеты перед посольствами соответствующих стран. Будівництво кордону і укріплень на межі з РФ. "Где деньги, Зин?" Далі економічна блокада Криму та окупованих територій України, Вопрос сииильно спорный. невизнанного Придністров'я; Вроде как блокируется. припинення військових Прекращены та економічних зв'язків з РФ. "Где деньги, Зин?"2. Нельзя резко отказываться от крупнейшего (1-2 место в 2013г) рынка сбыта продукции, к тому же рос газ заменить пока нечем. Жодних переговорів з терористами окрім обміну полоненими. Далі по ситуації. По ситуации РФ подгонит еще отпусников. Будет намного труднее, чем сейчас. Паралельно з тим - пошук професіоналів на керівні посади в уряді, нацбанку, силових відомствах і збройних силах. Практика показала кризис с кадрами в Украине. А головне - жодних змін до Конституції під час війни, а тим-паче за умов тиску терористів, РФ, заходу, кредиторів і кого завгодно ззовні. Можем остаться 1 на1 и с войной, и с крЫзой. Чого нема? Грошей? Не смішіть. Грошей Хде? Сообщение отредактировал next1983 - Aug 25 2015, 18:04 |
Tfd |
Пост
|
Это равносильно объявлении войны РФ. Причем мы будем агрессорами. Така теза хибна як на мене. Вигнати ворога зі своїх власних земель то агресія? Ну знаєте... то вже не смішно. Біле треба називати білим, а чорне чорним. Крапка. Все інше без коментарів. То вимагає окремої теми і бажання то мусолити. Сообщение отредактировал Tfd - Aug 25 2015, 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th June 2025 - 7:12 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |