#Евромайдан |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6919-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
#Евромайдан |
Witcher |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 575 С нами с: 25-January 08 ![]() |
Уверенность это хорошо. Скажите а как ваша уверенность согласуется с фактами ? Украина пошла экономически против России в сторону Европы. Под радостные слова о том, что экспорт в Россию будет перекрыт экспортом в Европу, еще и в плюсе останемся. Реальность она оказалось совсем другой, чем эти рассказы. И европейские руководители прекрасно это реальность осознавали, в отличии от местных мечтателей. Результат этого движения можете узреть самолично посмотрев статистику экспорта в Европу. А после того как посмотрите, скажите как эта статистика согласуется с вашим "я впевнений на 100%". Щодо себе я писав саме про готовність людей і про побутовий рівень, я розумію, що на економіку я не вплину) Щодо різкого розірвання відносин з Росією, по-моєму, зрозуміло чому так сталося. Тому, я б не зациклювався в цьому питанні на Європі, а набагато активніше шукав інші ринки. А яку Ви бачите вигоду європейців штовхати нас назад до Путіна? |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 22nd February 2025 - 16:29 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |