Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7084-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє

mironich
Jan 1 2015, 13:08

Пост #1

Cтаршой
**

С нами с: 11-February 11

(Umka3000 @ Dec 31 2014, 15:39) Перейти к цитате

Коренное население было практически уничтожено захватчиками из Европы. А так все хорошо с нацией.

А Россия расширялась раздавая коренному населению букеты цветов?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
olex@
Sep 30 2015, 14:15

Пост #2

Ветеран

С нами с: 9-August 06

(oleh800 @ Sep 30 2015, 13:00) Перейти к цитате

Дебилов много в интернете, но зачем ссылки их сюда кидать!?
Меня поражает другое. Почему блокаду не ввели еще год назад, после аннексии Крыма. Вы представляете себе, что Советский Союз в годы второй мировой, на оккупированную территорию, фашистам эшелоны с продовольствием гонял!? Я например, нет.

Тому що дехто відразу побачив вигоду від "анексії".
Ця двозначність - невизнання окупації та Росії як країни-агресора якраз і призводить до того, чим ти обурюєшся.
Неможливо було торгувати з Гітлером, бо ніхто не сумнівався в його військових діях. Уряд СССР не дбав про народ під окупацією, як, взагалі, не особливо й переймався голодомором 33 років. Ба більше, після визволення відправляв вагонами "зрадників" до Сибіру. Так що твоє порівняння нетотожне (якесь має бути інше слово - забув bad.gif ).
Весь світ, а не лише ти, не особливо розуміє підходи до подій на сході і півдні саме української влади. Оголосити Крим вільною економічною зоною - досить дивно як для анексованої території.
Стосовно ж втрати ринку - я не особливий економіст, але чомусь мені видається, що обсяги торгівлі навіть у найкращі часи були незначні в масштабах країни.
І останнє - про наших людей в Криму. Вибачте, але їх там, в активному плані - 10-20 відсотків. А той й менше. І всі вони, зрештою, готові терпіти блокаду, аби був результат. А то все, що робиться для повернення Криму, це лише слова (Крим - це Україна!). А тим часом Росія зміцнює свої позиції там.
В основному, військові. І дуже важко буде вибити їх звідти. (Я не кажу про війну - це нереально).
Лишається не так багато важелів і обмаль часу на "прінуждєніє к возврату".
Зрозуміло, що все не буде так просто. Але є зрозумілі шляхи для врегулювання ситуації.
І перший з них - це, на мій погляд, після вирішення проблем з Донбасом, це -
введення миротворчих сил в Крим та тимчасової адміністрації,
виведення Чорноморського флоту Росії та всіх "зелених" чоловічків,
дозвіл (екстрадикція) на виїзд до РФ всім "самооборонівцям" та активним українофобам,
повернення в правове поле України для проведення референдуму про статус автономії в Україні
серед мешканців за українським реєстром та нові вибори під наглядом ООН.
Справа не одного року, але іншого виходу немає.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
195 Страницы   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 7th August 2025 - 13:36
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.