Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7084-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
mironich |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Дебилов много в интернете, но зачем ссылки их сюда кидать!? Меня поражает другое. Почему блокаду не ввели еще год назад, после аннексии Крыма. Вы представляете себе, что Советский Союз в годы второй мировой, на оккупированную территорию, фашистам эшелоны с продовольствием гонял!? Я например, нет. Тому що дехто відразу побачив вигоду від "анексії". Ця двозначність - невизнання окупації та Росії як країни-агресора якраз і призводить до того, чим ти обурюєшся. Неможливо було торгувати з Гітлером, бо ніхто не сумнівався в його військових діях. Уряд СССР не дбав про народ під окупацією, як, взагалі, не особливо й переймався голодомором 33 років. Ба більше, після визволення відправляв вагонами "зрадників" до Сибіру. Так що твоє порівняння нетотожне (якесь має бути інше слово - забув ![]() Весь світ, а не лише ти, не особливо розуміє підходи до подій на сході і півдні саме української влади. Оголосити Крим вільною економічною зоною - досить дивно як для анексованої території. Стосовно ж втрати ринку - я не особливий економіст, але чомусь мені видається, що обсяги торгівлі навіть у найкращі часи були незначні в масштабах країни. І останнє - про наших людей в Криму. Вибачте, але їх там, в активному плані - 10-20 відсотків. А той й менше. І всі вони, зрештою, готові терпіти блокаду, аби був результат. А то все, що робиться для повернення Криму, це лише слова (Крим - це Україна!). А тим часом Росія зміцнює свої позиції там. В основному, військові. І дуже важко буде вибити їх звідти. (Я не кажу про війну - це нереально). Лишається не так багато важелів і обмаль часу на "прінуждєніє к возврату". Зрозуміло, що все не буде так просто. Але є зрозумілі шляхи для врегулювання ситуації. І перший з них - це, на мій погляд, після вирішення проблем з Донбасом, це - введення миротворчих сил в Крим та тимчасової адміністрації, виведення Чорноморського флоту Росії та всіх "зелених" чоловічків, дозвіл (екстрадикція) на виїзд до РФ всім "самооборонівцям" та активним українофобам, повернення в правове поле України для проведення референдуму про статус автономії в Україні серед мешканців за українським реєстром та нові вибори під наглядом ООН. Справа не одного року, але іншого виходу немає. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 7th August 2025 - 13:36 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |