Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7087-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
mironich |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 ![]() |
|
![]() ![]() |
iamnumber1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ласков как май ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 ![]() |
Йдеться про державний пункт пропуску. Не про "козачків" з кримської самооборони з одного боку чи "рішучих" громадян з іншого. Якщо мене зупинять гопники біля Кабміну, я ж не буду називати його "скотным двором". Можна по-різному відноситися до влади та її інституцій, але, сподіваюся, обираючи гідних та поважаючи закон, зможемо, нарешті, вилізти з цього лайна. Я мог бы придраться к формулировкам и указать что государственные пункты пропуска находятся на границе государства Украина т.е. фактически расположив пограничников и таможню на перешейке, государство признало Крым частью другого государства, но не буду развивать эту мысль... Хочу обратить внимание на другой аспект-вы упомянули здесь так называемых "казачков" с той стороны(опять таки фактов мародерства, "решалова" или ущемления прав по принципу гражданства(за исключением открытых провокаций), кроме массы ничем не подтвержденных слухов о отобранных машинах и т.д. не было), которые сразу после "легализации" РФ исчезли(по своей воле или нет) и прохождение так называемой границы происходит чинно и благородно, исключительно в правовом поле... казалось бы-рашка-говняшка, азиатчина-с... с другой стороны так называемые "ришучи" граждане, которые фактически неподконтрольны никому кроме непонятного оргкомитета акции...вопрос-находятся ли их действия в правовом поле? |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th August 2025 - 7:13 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |