Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7089-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
mironich |
Пост
#1
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 ![]() |
|
![]() ![]() |
Федор Сумкин |
Пост
#2
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Федя, в курсе, что классический рецепт подразумевает "куриное мясо с косточкой", а не свинину/говядину? Не, не в курсе, поделитесь источником.Если же кладется говядина, то не вырезка, а опять же "на кости". На 3л - 600гр мяса? Не, ну можно и 2кг мяса бросить - это уже "по вкусу". Из мяса сначала вариться бульон, из которого уже потом делается борщ. Так вот после варки бульона, из 600 грамм сырого мяса, самого мяса становиться значительно меньше... Это если вы самостоятельно никогда борщ не варили... |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 12th August 2025 - 0:34 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |