Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7089-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
mironich |
Пост
#1
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 ![]() |
|
![]() ![]() |
rombel |
Пост
#2
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 ![]() |
а че бота радиста ( а тот бот хз кого), который теперь омега, никто не банит?
Полистай классические рецепты украинской кухни - полезная вещь. Так же по рецептурнику должна добавляться фасоль, чего сейчас практически не делают. Вот и получается, что по современным рецептам ты готовишь свекольный суп, а не борщ. "Уварка" мяса до 40%, но бульон варится не из чистого мяса, а делается костный бульон - видимо, это открытие для тебя. У меня мама преподавала кулинарию и кондитерское дело, вот и набрался от нее за многие года. у меня жена добавляет фасоль постоянно)) а жена кума готовит борщ из трех мясоВ)))) |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 12th August 2025 - 0:26 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |