Поддерживаете ли вы двуязычие в Украине? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7030-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Поддерживаете ли вы двуязычие в Украине? |
zazao |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 248 С нами с: 8-May 10 ![]() |
А вот в Крыму власти РФ сделали государственными языками: русский, крымскотатарский и украинский. И не комплексуют по этому поводу.
Когда мы поймем, что на Украине фактически неоднородный состав народа. И это наше богатство и ресурс а не "загроза українізаціі". Тогда на шажок станем ближе к миру и цивилизации По моему мнению: введи законодательно второй язык как государственный, не потеряли-бы Крым и Новороссию. |
![]() ![]() |
Gr1vus |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 840 С нами с: 20-December 07 ![]() |
Ні, не підтримую
![]() |
claus |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 697 С нами с: 10-August 15 ![]() |
|
explosive |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Хлопець з Бандерштадту ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 661 С нами с: 22-June 09 ![]() |
Удел убогих искать внешних врагов У мене немає ворогів, жодних. По факту, ворог зараз є на Сході. ...и не замечать разрухи в головах собственных сограждан. З яких пір мене має цікавити розвиток співгромадян? А почему? ![]() А що, має підтримувати? Таке здивування, наче ти таку відповідь від жителя ісконно рускіх земель отримав ![]() Сообщение отредактировал explosive - Feb 11 2016, 23:01 |
claus |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 697 С нами с: 10-August 15 ![]() |
У мене немає ворогів, жодних. Поэтому решил их подыскивать для других? З яких пір мене має цікавити розвиток співгромадян? Что же тогда забыла такая асоциальная личность на этом подфоруме? А що, має підтримувати? Таке здивування, наче ти таку відповідь від жителя ісконно рускіх земель отримав ![]() С переводчиком не получилось так теперь решил себя попробывать в роли секретаря-референта? для начала кофе научись варить. |
explosive |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Хлопець з Бандерштадту ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 661 С нами с: 22-June 09 ![]() |
Что же тогда забыла такая асоциальная личность на этом подфоруме? Якщо мені байдуже на розвиток інших, це означає, що я асоціальний?! Це ж треба, з яких пір мене має цікавити твій розвиток, чи то інших? ![]() С переводчиком не получилось так теперь решил себя попробывать в роли секретаря-референта? для начала кофе научись варить. Тобі від чогось знатно горить і я не можу зрозуміти, що за паралелі ти проводиш. Втираєш про якогось "переводчика" тощо. Ти попутав щось як мінімум. Сообщение отредактировал explosive - Feb 11 2016, 23:14 |
claus |
Пост
|
Якщо мені байдуже на розвиток інших, це означає, що я асоціальний?! Це ж треба, з яких пір мене має цікавити твій розвиток, чи то інших? ![]() Самотоятельно подумать не судьба? Только на пустое словоблудие способен? Тобі від чогось знатно горить і я не можу зрозуміти, що за паралелі ти проводиш. Втираєш про якогось "переводчика" тощо. Ти попутав щось як мінімум. Вопрос был задан не тебе, но ты сам избрал роль секретарши Gr1vus, так что иди тренируйся кофе варить... тем более, что твои "подгорающие" фиксации весьма настораживают |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 14th June 2025 - 13:11 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |