СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7028-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Pash |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
Pavlo_Taiko |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 640 С нами с: 25-October 12 ![]() |
От знову брешете і не червонієте. Я писав що при радянській владі була якісна охорона здоров'я, а не медицина. Це зовсім різні речі. Охорона здоров'я направлена на те щоб попередити виникнення та/або розвиток захворювання. Крім медицини сюди входить якісна та здорова їжа, якісний профілактичний відпочинок А у клятих капіталістів знову ж таки вище середня тривалість життя. От халепа. Отже брешете тут ви. Ліберальна система медичних послуг направлена лише на лікування хвороб при тому чим серйозніше захворювання - тим краще, адже потрібно більше лікування, а значить більший профіт. Ажніяк. Страхова медицина, яка є основною для клятого капіталізму, отримує прибутки, якщо людина менше хворіє, а отже дешевше вести профілактику хвороб. При значно менших витратах безпосередньо на медицину система охорони здоров'я давала аналогічний результат при вищому рівні якості життя. Щось мені підказує, що в клятому капіталістичному США якість життя була вищою. Однак з радістю ознайомлюсь з вашими аргументами. Наочно це проявляється в тому що зараз уже юнаки можуть легко ухилятися від армії через велику кількість захворювань які, за радянськими стандартами, перешкоджали нормальній службі. А я не порівнюю СССР 60х-80х і олігархічну Україну. Олігархія - це лише перехід до нормальної системи, тут мова взагалі про незалежну Україну не йде. Якщо ви порівнюєте Україну з 70-ми, то дайте 50 років на розвиток цієї країни, які були у СССР 70х, якщо ж ні, давайте порівнювати Україну з тридцятими роками. З.І. Найсмішніше те що людина яка називає інших людей "говноїдами", "кацапами", "тарганами" і місцевих жителей - "оккупантами" на своїй землі так болісно реагує коли їй вказують на маніпуляцію в представленні даних. Демагоги схвалюють. Сам ти демагог. Іди ти в жопу. Я попереджав. Це мій останній допис в цьому діалозі. Не можеш спілкуватися нормально - не берись. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 12th June 2025 - 13:13 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |