А помнишь, как всё начиналось ? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7112-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
А помнишь, как всё начиналось ? |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Вот и наступила очередная годовщина. Теперь 24 года. Как оно, жить в современной независимой Украине, слишком сильные изменения произошли за прошедший год...
|
![]() ![]() |
TerraNova |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() SatanLovesME ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 315 С нами с: 15-October 11 ![]() |
В СБУ по вопросам сколько у меня клиентов ($), больше не тягают. Малому и среднему бизнесу дали свободу.
Цены выше, да, минус. Но, никто не заставляет работать на той же работе, за 4000 грн. Не пробовали начать с себя? Развиваться всегда нужно. А не ныть..... Менталитет, всегда нужно винить власть. А что сделал ты? "Какая бы власть не была, ты вечно будешь недоволен." Сейчас снова будет овер100 страниц обсуждений ![]() Сообщение отредактировал TerraNova - Aug 23 2016, 23:37 |
explosive |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Хлопець з Бандерштадту ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 661 С нами с: 22-June 09 ![]() |
В СБУ по вопросам сколько у меня клиентов ($), больше не тягают. Малому и среднему бизнесу дали свободу. Цены выше, да, минус. Но, никто не заставляет работать на той же работе, за 4000 грн. Не пробовали начать с себя? Развиваться всегда нужно. А не ныть..... Менталитет, всегда нужно винить власть. А что сделал ты? "Какая бы власть не была, ты вечно будешь недоволен." Сейчас снова будет овер100 страниц обсуждений ![]() Дуже правильні слова! Мало хто хоче працювати над собою. Якщо комусь не вистачає натхнення чи то заважає лінь, тоді обов'язково треба винити державу, бо сам не зміг. ФС, твої пости дуже часто нагадують саме таку логіку, а звідси і наслідок - завжди жалієшся... "Стало важко жити, українці збідніли..." Здається, що кажеш ти це частково і про себе. До дідька тобі інші люди, якщо варто думати лише про власний достаток, розвиток і багатство. Особисто я ніколи не рахую чужі гроші, мене не хвилювала ніколи думка про те "чому сусід бідніший ніж я" чи то "чому сусід багатший ніж я". Мені байдуже, що він бідний, бо в більшості випадків причина одна - йому на певному періоді життя просто не вистачило достатньої мотивації стати заможнішим ніж він є в даний час. ![]() Винити державу, а не себе у важкому житті - це логіка лінивих і "безамбіційних"... |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 681 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Дуже правильні слова! Мало хто хоче працювати над собою. Якщо комусь не вистачає натхнення чи то заважає лінь, тоді обов'язково треба винити державу, бо сам не зміг. ФС, твої пости дуже часто нагадують саме таку логіку, а звідси і наслідок - завжди жалієшся... "Стало важко жити, українці збідніли..." Здається, що кажеш ти це частково і про себе. До дідька тобі інші люди, якщо варто думати лише про власний достаток, розвиток і багатство. Особисто я ніколи не рахую чужі гроші, мене не хвилювала ніколи думка про те "чому сусід бідніший ніж я" чи то "чому сусід багатший ніж я". Мені байдуже, що він бідний, бо в більшості випадків причина одна - йому на певному періоді життя просто не вистачило достатньої мотивації стати заможнішим ніж він є в даний час. ![]() Винити державу, а не себе у важкому житті - це логіка лінивих і "безамбіційних"... Это почему не будет? Вот ездит обеспеченный человек по разбитым дорогам и понимает что в дорожном хозяйстве работают дебилы. Из-за этих дебилов он получает убытки в виде разбитой подвески и дисков + потеря времени на ремонты + дискомфорт от езды. Или приходит ему новая платежка за газ и он понимает что половину этих денег он отдает соседу потому что у власти дебилы которые не умеют эффективно использовать трудовые ресурсы. И т.д. и т.п. Все это создает ему расходы заставляя работать на дебилов в(при)строившихся в государственную машину. Какому же умному человеку это понравится? Это я уже не говорю о том что даже в случае качественно действующего госаппарата умный обеспеченный человек начинает поднимать вопрос всеобщей бедности как только она начинает касаться его через снижение спроса на рынке которое так или иначе негативно отражается на его доходах. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th September 2025 - 8:42 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |