Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7183-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Бокс, Новости бокса

F@N
Apr 18 2015, 21:42

Пост #1

Алкоголик

С нами с: 9-April 07

Усик очень не плохо бой сейчас проводит против русского. Должна быть победа!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
Kpa6ik
Oct 13 2016, 9:05

Пост #2

Дух

С нами с: 20-March 06

Тайсон Ф`юрі відмовився від чемпіонських поясів за версіями WBO та WBA

Британський супертяж Тайсон Ф`юрі прийняв рішення добровільно відмовитися від титулів чемпіона світу за версіями WBO і WBA.

Найближчим часом боксер зосередиться на лікуванні і відновленні, повідомляє BBC.

"Зараз мене чекає ще один серйозний виклик, з яким, як і у випадку з Кличком, я впораюся. Я вважаю, що чесним і правильним для боксу буде віддати титули.

Я виграв їх на рингу і вважаю, що їх варто було програти також на рингу. Але зараз я не можу провести захист, і мені довелося прийняти важке рішення офіційно розпрощатися з ними", - підкреслив Ф`юрі.

Раніше повідомлялося, що WBO пригрозила Ф`юрі позбавленням чемпіонського титулу, якщо впродовж 10 днів не отримає відповіді на запит глави організації про те, чому його не варто позбавляти пояси за відсутність боїв, порушення контракту і прийом заборонених препаратів.

У свою чергу Пітер Ф`юрі, тренер Тайсона, заявляв, що боксер готовий до втрати титулів, якщо йому дозволять знову битися за них після повернення на ринг.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
6 Страницы   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 14th November 2025 - 9:11
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.