Изучение Java, В поисках адекватного приятеля для общего изучения |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7033-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Изучение Java, В поисках адекватного приятеля для общего изучения |
KOCMOHABT |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 939 С нами с: 29-June 16 ![]() |
Дамы и господа, такие вот дела,
Java язык начал учить я, Трудности бывают, впрочем не беда, Если в этой ветке... Друга найду я. PS Моё стихотворение, можете заценить. ![]() Ищу партнёра по изучения Java языка. Есть некоторые вопросики, интересно было общаться и задавать вопросы. Может быть сам что-то подсказал... Пока на начинающем уровне, но что-то начал понимать... ![]() |
![]() ![]() |
aldir |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 218 С нами с: 11-December 10 ![]() |
Я так понимаю что историй успеха изучения Java среди посетителей ресурса в принципе не нашлось ![]() Та ні, є такі ![]() Я спокійно собі працював у R&D фармгалузі допоки одного разу друг не запропонував спробувати програмування, а саме Джаву. Оскільки це ще було до кризи/війни, то у фінансовому я плані я себе почував комфортно і віднісся до цієї пропозиції не дуже серйозно. проте спробував. Почав з JavaRush, який тоді тільки починав розвиватись. Так у мене з"явилось нове хоббі - реально зацікавило ![]() Коли в країні почалась біда, ЗП із 2к стала 0.7, спробував "Войти в ИТ". На той час я вже познайомився з ЕЕ фреймворками: Spring, Hibernate, а також з SQL, і розумів, що UI це не моє. На початку 2015 покликали на інтерв"ю у Playtech, яке успішно пройшов і став Junior-om Java dev. в компанії, яка займається розробкою азартних ігор. Ця компанія регулярно відкриває вакансії джунів, тому раджу взяти на замітку. Вилка ЗП для джунів була до 1000$. Я там пропрацював трохи більше року, поки не змінив на те, чого так довго чекав - чисто бекенд із зоопарком ЕЕ технологій ![]() Тому всім, хто розчарувався і опустив руки бажаю побільше впевненості, терпіння і наполегливості. Пам"ятаю, я навіть на морі під грибком на шезлонгу був із Шилдтом в руках ![]() Есть ещё вариант Scala, его эко система более в форме чем Джавистская и вакансии есть, но джунов почти не берут, вообще ни одной вакансии джуна на скале не видел. Но тот человек который осилит Scala и сможет что-то наваять на Play простенькое, сможет найти работу имхо. Ну тут всё-равно нужно глубоко опускаться в эко-систему JVM. Так что легше путь JS, .Net, определенно Регулярно з"являються вакансії джунів, ін. справа, що конкуренція там просто зашкалює. А от про вчити Scala як першу мову замість Java, я б тут дуже добре подумав. Так, ЗП там на рівні, у друга на фірму шукали Sinior Scala, так люди просили не менше 6к. В результаті взяли Sinior Java який вже в бойових умовах освоював Scala ![]() В основном Scala берут ради Akka, но ворваться в нее анрил для тех кто вообще никогда не сталкиваться с подобного рода вещами в других ЯП. http://doc.akka.io/docs/akka/snapshot/scala/actors.html Згоден, практично скрізь де фігурує Scala хочуть ще й Akka, а часто й стек фреймворків по BigData. На нашому проекті, який має мікросервісну архітектуру, використовується Vert.x, що позиціонується як альтернатива Akka і є поліглотом. Також це альтернатива багатопоточності джава. Дуже крута річ, раджу хоча б ознайомитись: Владимир Красильщик — Vert.x: руководство по эксплуатации Сообщение отредактировал aldir - Oct 14 2016, 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th June 2025 - 11:50 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |