9 мая. Ещё праздник?, Забудем ли мы своё прошлое? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7035-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
9 мая. Ещё праздник?, Забудем ли мы своё прошлое? |
Pavlo_Taiko |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 640 С нами с: 25-October 12 ![]() |
![]() В этой картинке прекрасно все. От Сербского флага вместо российского, до немца с гранатой защищающего ветеранов.. |
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
ясно, первоначальный комментарий насчёт даты и подложности документа тебя не устраивает, т.к. тебя не устраивает общее направление борьбы с фейковым освещением события (объявления войны) и устраивает насмешка над отношением к началу войны в то время, которое якобы было сделано корректно на что направлена эта насмешка? это отрицает факт тяжелейшего урона, нанесённого со стороны "корректной" Германии? ты хочешь показать лживость режима СССР? зачем считать позицию насчёт этого конкретного момента оправданием всего, что происходило? Я дуже не хотів би, щоб ти чи хтось інший вважав, що я не поважаю подвигу радянського народу у Великій Вітчизняній війні. Тим більше, що мої діди воювали на тій війні. Та я в шоці від втрат, які ми понесли. І я в жасі від всієї тієї брехні, в яку я вірив роками. Боюсь, що тобі не зрозуміти. Ти ж не зубрив 10 сталінських ударів у школі, не завчав напам'ять матеріали всіх з'їздів, не вірив в те, що СССР - найкраща в світі країна, найчесніша, миролюбна і ось-ось настане комунізм, коли "производительные силы и все источники общественного богатства польются полным потоком" і стане "От каждого - по способностям, каждому - по потребностям". Ти уявити собі не можеш жорстоке зіткнення з реальністю, коли виявляється "Для усіх без винятку тоталітарних комуністичних режимів, які правили в Центральній та Східній Європі у минулому столітті, і які ще знаходяться при владі у декількох країнах світу, є характерним масове порушення прав людини. Ці порушення були різними у різних націях, країнах та в різні історичні періоди і включали як індивідуальні, так і групові вбивства та страти людей, смерть у концентраційних таборах, голодомор, депортації, тортури, використання рабської праці та інших форм масового фізичного терору, переслідування з етнічних та релігійних причин, зазіхання на свободу совісті, право мати свою думку і висловлювати її, свободу слова і також відсутність політичного плюралізму". Резолюція Парламентської Асамблеї Ради Європи 1481 (2006) Прикро, що ти так перекручуєш мої слова. Україна - моя країна - постраждала найбільше у цій війні. І тут уже говоримо про 2 світову. Як я можу заперечувати чи як це мені не може боліти? Але так - я вважаю СССР - "лживым государством". Йдеться не про мою особисту образу чи кризу 80-х, коли завіса брехні впала. Я шкодую за рідними, що прожили свій вік у цій "великій державі", стільки втратили, стільки перенесли. Щоб ти розумів, рідними я вважаю не лише своїх родичів, а всіх тих українців, яким потрапило жити в ту епоху. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 19th June 2025 - 11:48 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |