Политинформация, материалы для повышения политической грамотности |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6838-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Политинформация, материалы для повышения политической грамотности |
revolver |
May 1 2017, 8:25
Пост
|
Репутация: 1339 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 33 534 С нами с: 2-June 08 |
наткнулся на интересный ролик и не подобрал на форуме тему, в которой он бы смотрелся гармонично и не затерялся бы в потоке другой информации
рискнул создать новую тему, для которой подойдут многие материалы, которые сейчас выпадают из списка актуальных топиков рекомендую » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « !ПРЯЧЬТЕ ВСЕ ВИДЕО С YOUTUBE ПОД СПОЙЛЕР! Сообщение отредактировал olex@ - Nov 30 2019, 13:22 |
olex@ |
Jun 6 2017, 15:40
Пост
|
Репутация: 1342 Ветеран Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Нещодавно переглянув 6 сезон "Homeland".
Так от. Є там один доволі прикметний персонаж, як на мене, просто один в один, американський двійник нашого Анатолія Шарія - Brett O'Keefe. Його образ легко поширюється на всіх цих Міхєєвих, Соловйових та Со. Медійна персона без грану сумління, зате з легко підвішеним язиком. Прекрасно переданий актором "журналіст" нічого крім відрази не викликає. Проблема навіть не в тонкій брехні чи акуратному натягуванні правди на провокативну дурню чи маніпулюванні емоціями та неявними вбросами дозованої ненависті і агресії. І не в ухиляннях від прямих відповідей чи просто замовчуванні незручних питань. І навіть не інформації. Все упирається в мету - кому це вигідно і хто платить за все це. У фільмі було все більш-менш ясно: фабрика троллів, віртуальні особи в соцмережах, кількість яких сотні тисяч, керована опінія громадського суспільства. Ну, і звісно, армійська верхівка, яка й танцює все це танго. Мені дещо прикро, що в нас є непроплачувані Якось я провів один експеримент - добу слухав і дивився лише РосТБ. Уже с першої хвилини нового дня я "ненавидів хахлов". Звісно, я перебільшую, але признаюся чесно, з'явилася нотка недовіри - А може, й справді так, як кажуть по центральному каналу. Невже ж можна так брехати? Он у Толіка з прибором про це гарно написано. Можна і треба. Всі засоби гарні, коли є ворог. Ви не впевнені, що ми ворог? На другому місці після США. Отакий наш "старший брат." Давайте послухаємо та подивимося ще ту псевдоінтелектуальну дурню, якою забивають мізки росіян, що вони лишивши все, їдуть в Україну на Донбас рятувати розіп'ятих хлопчиків та згвалтованих монтажною піною епілептичок. Наказати комусь не вестися на гнилу пропаганду я не можу - є базові принципи демократії, які є не хочу і не можу порушувати. Можливо, це сила звички. Можливо, щось інше більш просте і прозаїчне. Потрібен час, щоб припинити дивитися "брехливі та пропагандистські російські телеканали"(С) Макрон Отруюйте свої очі. Я не буду. Велике прохання до тих, хто викладає, і до тих, хто дивиться - стежте, щоб у всьому цьому багні не було закликів до знищення чи поділу України, а також чогось образливого по відношенню до українського народу. Я все ще читаю ваші скарги та все ж послухайте "И - боже вас сохрани - не читайте до обеда советских газет." Сообщение отредактировал olex@ - Jun 6 2017, 16:13 |
Федор Сумкин |
Jun 6 2017, 18:08
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 Darth Vader Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
Велике прохання до тих, хто викладає, і до тих, хто дивиться - стежте, щоб у всьому цьому багні не було закликів до знищення чи поділу України, а також чогось образливого по відношенню до українського народу. Я все ще читаю ваші скарги та все ж послухайте Всё забываю у вас спросить, военная аннексия территории Польши в 1939 году это хорошо или плохо ? И что надо делать с аннексированными землями ? |
olex@ |
Jun 7 2017, 9:20
Пост
|
Всё забываю у вас спросить, военная аннексия территории Польши в 1939 году это хорошо или плохо ? И что надо делать с аннексированными землями ? Ти реально запарив умовно інтелектуальними питаннями. Я вже пропонував тобі почитати підручник історії 11 клас, тема - Друга світова війна. Більш детально варто переглянути історію визвольних змагань 20ст., а саме Возз'єднання УНР та ЗУНР, Підкарпатська Русь, пакт Рібентропа-Молотова 1939р., "золотий вересень", Ялтинська конференція. Якщо соромно визнавати себе бевзем, спробуй це. Спеціально для тебе можу виділити: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Остаточно питання кордону між Польщею та Україною вирішилося згідно Договору між СРСР і Польською Республікою про радянсько-польський державний кордон — був підписаний у Москві 16 серпня 1945 р. Обмін ратифікаційними грамотами відбувся 5 лютого 1946 року у Варшаві, після чого договір набув чинності. Юридично зафіксував перехід Західної України та Західної Білорусі від Польщі до СРСР. Лінія кордону пройшла на захід від «лінії Керзона» — згідно з рішенням Люблінської угоди, Ялтинської конференції (січень 1945 р.). Хоча цей договір укладався без участі представників населення українських територій, але з нього випливає, що уряд СРСР фактично визнав, що плебісцит 1939 р. у Західній Україні (так звані «Народні Збори Західної України») і рішення за його наслідками були фікцією. А це означає, що українці Західної України до 5 лютого 1946 р. (навіть ті, яким видали радянські паспорти) громадянами СРСР не були і ніяких зобов'язань перед урядом СРСР не мали, отже мали право збройною силою чинити опір насильствам окупаційної радянської влади як негромадяни СРСР. У результаті договору СРСР перейшла територія сучасних областей: Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Волинська, Рівненська, а Польщі — українські етнічні території Лемківщини, Надсяння, Холмщини і Підляшшя. Педалюючи цю тему, ти, вибач, просто виставляєш себе людиною, яка цілком і геть не розуміє принципів міжнародного права. Тобі нічого робити в темі Політика. Можеш тролити у Флеймі. Сообщение отредактировал olex@ - Jun 7 2017, 9:22 |
drone |
Jun 7 2017, 16:09
Пост
|
Репутация: 467 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 516 С нами с: 1-October 12 |
Ти реально запарив умовно інтелектуальними питаннями. Я вже пропонував тобі почитати підручник історії 11 клас, тема - Друга світова війна. Більш детально варто переглянути історію визвольних змагань 20ст., а саме Возз'єднання УНР та ЗУНР, Підкарпатська Русь, пакт Рібентропа-Молотова 1939р., "золотий вересень", Ялтинська конференція. Якщо соромно визнавати себе бевзем, спробуй це. Спеціально для тебе можу виділити: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Остаточно питання кордону між Польщею та Україною вирішилося згідно Педалюючи цю тему, ти, вибач, просто виставляєш себе людиною, яка цілком і геть не розуміє принципів міжнародного права. Тобі нічого робити в темі Політика. Можеш тролити у Флеймі. Какая еще Польская Республика? То все злачынный таталитарный оккупационный рыжым. 24 июля 1944 года Польское правительство в изгнании направило Великобритании протест против нарушения польского суверенитета «под советской оккупацией» https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%...%BD%D0%B8%D0%B8 Привет всем пэтриотам которые педалируют тему "оккупации" тем самым подрывая как-минимум легитимность восстановления украинского суверенитета над этническими украинскими землями которые слил Польше другой вэлыкий пэтриот 21 апреля 1920 г министр иностранных дел Директории, глава дипломатической миссии УНР в Польше Л Ливицкий и министр иностранных дел Польши Я Домбский подписали Варшавскую соглашение Условия соглашения предусматривать бачалыали: Польское правительство признавал право УНР на независимое существование в пределах на север, восток и юг, которые будут определены договоренностями с соседними государствами Одновременно Польша признавала Директорию суверенного Украинской Народной Республики во главе с Главным атаманом Петлюрой как верховную власть в УНИАНР. Границы УНР устанавливали таким образом, что Речь Посполитая, в обмен на признание независимости Украины, получала Восточную Галичину, Западную Волынь, Холмщину, Пидляпппя, Полесье https://uchebnikionline.com/politologia/zov...yu_rosiyeyu.htm Не замечаете здесь действий направленных на подрыв территориальной целостности и т.д.? З.Ы. И да поляки - онижебраться нам. Эти гоноровистые лыцари никогда, НИКОГДА, НИКОГДА не поступят так как московиты, не обманут братушек-хуторян и не воспользуются шансом расширить свою территорию когда ее преподносят на блюдечке разные очень свидомые турки. Они никогда не проведут рифирендум (настоящий, с 100500 международных наблюдателей) среди лояльного населения которое и так пашет в незгинелой, а дома его только обирают продажные чиновники и прочее ворье которое часто носит вышиваные вышиванки и на чистейшем суржике борется за свободу Украины от литературного русского языка Сообщение отредактировал drone - Jun 7 2017, 16:46 |
olex@ |
Jun 8 2017, 9:44
Пост
|
Привет всем пэтриотам которые педалируют тему "оккупации" тем самым подрывая как-минимум легитимность восстановления украинского суверенитета над этническими украинскими землями которые слил Польше другой вэлыкий пэтриот Не замечаете здесь действий направленных на подрыв территориальной целостности и т.д.? Так, це історія. Інколи доводиться приймати Берестейську унію або Брестський мир, що, можливо, тобі ближче. Історія протистояння українців з поляками дуже складна. Дивна річ, навчаючись в КПІ разом з поляками, я відчував якусь генетичну осторогу стосовно них. Це щось всередині - родинна пам'ять чи що? Та перш ніж висувати претензії до поляків чи Петлюри, який намагався хоч таким чином зберегти українську державу в найскрутніших умовах існування, мені було зажди цікаво, якого біса, по-перше, Сталін, перемагаючи у другій світовій війні, маючи на руках всі козирі, віддає Польщі українські етнічні території - Лемківщину, Надсяння, Підляшшя і Холмщину, а по-друге, дивиться крізь пальці на етнічну чистку - операцію "Вісла"? Повторюся, це вже сталося. Це історія, закріплена безліччю угод та прийнята всіма країнами-учасниками до виконання. Ніхто не хоче нової світової війни. Створені міжнародні інституції, задача яких мирно вирішувати локальні конфлікти. Щонайменше, в Європі. Та декому муляє і хочеться перекроїти кордони держав, незважаючи на Великі Договори. Може б я і хотів Україну від Сяну до Дону, та є реалії і здоровий глузд. Те, що робить Росія - це не "Уточнєніє граніц". Це порушення всіх міжнародних норм та моральних принципів. Брехня на брехні. Нізащо не повірю, що агресії не було би, якщо не Майдан. Підготовка до анексії йшла задовго до нього. Розглядаючи питання - хто нам друг, а хто - ворог - в цьому аспекті, мушу визнати, що, незважаючи на болісні для обох народів теми, Польща правдива у своїй підтримці нас, а Росія в тому вигляді, в якому вона є зараз, залишається підлим ворогом. І це констатація факту "удушения Украины". Цитуючи Леніна, якого ти згадав » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « бачимо, що майже нічого не змінилося, крім назв країн та прізвищ. з.і. Заувага до картинки - 1/ а що у нас є сотні вулиць і пам'ятників Пілсудському? 2/ на момент проведення "насильницької" українізації вождь давно помер. Сообщение отредактировал olex@ - Jun 8 2017, 9:48 |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th December 2024 - 10:32 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |