Политинформация, материалы для повышения политической грамотности |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6927-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Политинформация, материалы для повышения политической грамотности |
revolver |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 33 534 С нами с: 2-June 08 ![]() |
наткнулся на интересный ролик и не подобрал на форуме тему, в которой он бы смотрелся гармонично и не затерялся бы в потоке другой информации
рискнул создать новую тему, для которой подойдут многие материалы, которые сейчас выпадают из списка актуальных топиков рекомендую » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « !ПРЯЧЬТЕ ВСЕ ВИДЕО С YOUTUBE ПОД СПОЙЛЕР! Сообщение отредактировал olex@ - Nov 30 2019, 13:22 |
![]() ![]() |
revolver |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 33 534 С нами с: 2-June 08 ![]() |
в чём именно выражается поддержка Польши?
в ненависти к РФ? когда Украина была под Польшей они какие-то города основали? построили что-то? ну, я намекаю на то, сколько всего построила и основала РИ |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
в чём именно выражается поддержка Польши? в ненависти к РФ? когда Украина была под Польшей они какие-то города основали? построили что-то? ну, я намекаю на то, сколько всего построила и основала РИ у Польщі свої рахунки з Росією. Три переділи - це не весело. У нас свої. Як з РІ, так із Річчю Посполитою. Але як ти собі думаєш, польська шляхта сотні років жила в Україні і нічого не будувала? Мені дещо набридло заповнювати прогалини освіти. Та ти сам можеш легко без підручників згадати Потоцьких, Вишневецьких, Браницьких, Острозьких, Заславських, їхні величезні володіння, палаци по всій Західній Україні (візьми колись тур у Львові - я проїхався -цікаво і повчально) Софіївку, Білу Церкву, Кам'янець, Хотин, Збараж, Дубно і т.д. Тут, де не копни, можеш натрапити на ляхів. Просто останні віки пройшли у нас здебільшого під знаком російської імперії, а запам'ятовується найкраще останнє. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 2nd March 2025 - 16:49 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |