СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7080-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Pash |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Ще раз переконуюся в тому, що в світі все взаємно пов'язано.
Все приходить у потрібну мить. Просто необхідно бачити ці коливання часу і простору. Запитуєш - і всесвіт дає відповідь. Вибачте за ліричний відступ. До теми Ностальгия подлецов "Крым.Реалии" Павел Казарин Мы часто сравниваем постсоветского человека с советским. Но в том и штука, что постсоветский обыватель, ностальгирующий по СССР, куда токсичнее, чем гражданин «страны советов». » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « з.і. Я додам. Є інший підхід. Демагогічний. Це коли вихолощується суть, "забалтывается" зміст, і увага перемикається на окремі незначущі деталі. Причому діє принцип перевертання оптичної лупи. Зрозуміло, що на самий факт спрямовується зменшення зору, віддалення об'єкта, а на дрібницю - таке збільшення, огого. Притому, власне кажучи, людина просто не розуміє, в чому справа, не володіє необхідними знаннями чи культурою. Дивовижно, але ця концепція якимось чином відволікає його від жорстокої правди, наче якась неперевірена або загублена в архівах деталь може відмінити арешти, загибель людей, зламані долі. Виправдати режим. Залишається одна річ, яку я не можу собі пояснити - навіщо? Єдине пояснення, що мені лишається, це, скажімо лагідно, нелюбов до існуючої країни, до мови, культури, національних символів, власної історії тощо. Це, коли всупереч реаліям, створюється картинка щасливого минулого, без усіх цих бандерівців, Голодомору, розстріляного Відродження. Comfortly numb. Сообщение отредактировал olex@ - Aug 14 2017, 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd August 2025 - 0:13 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |