СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7080-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Pash |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
Стас |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 675 С нами с: 17-July 08 ![]() |
По-перше, ти, мабуть, помиляєшся в цифрах. Якщо рахувати від навали Муравйова на Київ та війни 18-21 років в Україні, Голодомору 33 та 46 років, сталінських трійок та ГУЛАГу, "золотої" осені та другої світової, депортацію тисяч українців в Сибір та вимушену еміграцію в Європу, Канаду та США, то я не думаю, що це співставно з природною втратою населення в незалежній Україні. Або ти маєш таку статистику, я б подивився. Може і помиляюсь, я просто рахую, було 52кк, стало 42. Кожен рік - мінус 200-300к. Статистика офіційна, з нашого інститута демографії. Офіційна - тобто контролюється тими, кому не вигідно показувати скорочення населення при їх господарюванні, тому їй я не дуже довіряю, мені реально здається, що нас 25-30кк зараз проживає на території країни. Ні. Або ти не жив в ті часи, щоб порівнювати, або сидиш на місці, не маючи інформації звідусіль. Я справді не багато бачив, сам 81-го року. 12 років прожив в Росії і приблизно 20 в Україні. Взагалі я згоден, що в СРСР було багато чого поганого, але зруйнували краще, залишивши більшість мінусів. І мені справді не зрозуміло, чому усі згадують Сталіна, і майже ніхто Брєжнєва. Передумов к поверненню до сталінських часів я не бачів, але багато хто відображає руйнування СРСР, майже як звільнення від тиранізму якого люди за віком і бачити не могли. В якості додатку до попереднього посту - підтвердження моїх думок від Яна Валетова "По сути - речь сейчас не идет о противостоянии наций русских и украинцев. Речь идет о противостоянии носителей идеологии, среди которых с обеих сторон есть и русские, и украинцы, и евреи, и грузины с армянами, и чечены с азербайджанцами, и буряты с эвенками... Кого там только нет!" Згоден тільки з тим що йде протистояння ідеологій. Вам, як і автору цієї статті здається, що одна з них хибна. Мені здається, що обидві, і підготували їх як раз для ескалації конфлікту. Ці ідеології мають мало спільного з радянськой чи українськой, це нові форми підготування свідомості мас для їх ефективного використання. Щоб побудувати справжню ідеологію потрібна спільна національна ідея, якої немає ні в нас, ні в РФ. В СРСР вона була, люди будували комунізм (в якому насправді немає нічого поганого, комунізм це орієнтованність на суспільство, що зрозуміло з етимології слова), вірили в світле майбутнє, чесність і справедливість. Зараз зрозуміло, що ідея штучна, але вона працювала. Сообщение отредактировал Стас - Aug 15 2017, 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 2nd August 2025 - 20:42 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |