Бан на трекере, причины бана |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7052-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Бан на трекере, причины бана |
Алексар |
Пост
|
Незарегистрированный ![]() |
Привет. Мой ник на трекере Алексар. Судя по статистике в uTorrent примерно 5 лет назад зарегался и где-то 3 года назад скачал последний раз торрент на 0day и хотя продолжал сидировать пару старых раздач ещё пару лет, больше не заходил на трекер.
Судя как "Elektra" написал, предполагаю что мой аккаунт подчистили. Но теперь я не могу зарегистрироваться заново с моим же ником "Алексар". Пишет, что такой ник уже зарегестрирован в базе. При попытке восстановить аккаунт пишет, что емайл отсутствует. Помогите обратно получить мне аккаунт. ![]() |
![]() ![]() |
Eney |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 80 С нами с: 24-January 08 ![]() |
Забанили навічно, абсолютно не можу зрозуміти причини. Не чітерив, рейтинг позитивний, власне через це і не мало сенсу чітерити. Можливо помилка ? Із останнього - намагався змінити не діючий імейл на маіл ру на інший, була невдача. Зкачував торент файл гри престолів, намагався його качати через торент 3.2.3 але щось ішло не так, швидкість показувало нереальну ( більше гігабіта, при моїй близько 70 мбіт ) сам файл не качався і не бачив сідів/лічів, тому відмінив і більше не запускав, намагався розібратися з причиною, такаж фігня була ще на двох торентах.
А сьогодні бачу бан. Вже пише що акаунт відключено =( Сообщение отредактировал Eney - Sep 7 2017, 20:12 |
Shel |
Пост
|
Благодарности: 64612 Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 3 825 С нами с: 20-April 06 ![]() |
Зкачував торент файл гри престолів, намагався його качати через торент 3.2.3 але щось ішло не так, швидкість показувало нереальну ( більше гігабіта, при моїй близько 70 мбіт ) сам файл не качався і не бачив сідів/лічів Eney has been caught cheating!Uploaded: 81,95 ГБ Speed: 45,11 МБ/s Using Client: Transmission/2.84 |
Eney |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 80 С нами с: 24-January 08 ![]() |
Eney has been caught cheating! Uploaded: 81,95 ГБ Speed: 45,11 МБ/s Using Client: Transmission/2.84 Я це зрозумів, яле я сказав чесно, я геть не розумію як це могло статись і чесно кажучи боявся що це буде після такого глюка, в мене нема навіть такого торент кліента як трансмішн. Як тільки побачив що щось пішло не так, одразу зупинив " закачку ", якби міг - то відкатив би показники назад, але нажаль не маю такої можлиовсті. Я став жертвою якоїсь невідомої фігні, кліент перевстановив, перевірив на інших торентех - все ок, прични глюка досі не знаю. Хочу наголосити на тому що мені абсолютно нема причини чітерити, мав позитивний рейтинг та швидкий інет. Сообщение отредактировал Eney - Sep 7 2017, 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th July 2025 - 5:05 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |