Айн, цвай, полицай, новая украинская реальность. |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7069-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Айн, цвай, полицай, новая украинская реальность. |
Inferno2008 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 666 муравьев... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 ![]() |
![]() З Богом! Ми починаємо процес створення нової патрульної служби МВС. Конкурсний відбір, навчання, тести і в переддень літа матимемо в Києві нову патрульну поліцію. ДАІ буде ліквідовано. Частина їх функцій візьме на себе патрульна поліція. МРЕВ в їх нинішньому вигляді буде ліквідовано - буде нова система (про це дамо інформацію окремо). Сотні досвідчених людей мені сказали, чому не треба поспішати і змінювати існуючу систему ДАІ. Але я знаю, чому потрібно діяти негайно! І Ви знаєте! А коли так - вперед! Ми стартуємо і працюємо за планом. Включайтеся - розраховуємо на Вашу підтримку !!! Специально для Авакова музыкальный привет: раз: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « два: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « p.s. У украинцев сильная ассоциация со словом полиция, потому я более чем уверен что в отличии от России у нас они станут называться именно "полицаями" с вкладыванием именно того, старого смысла этого слова. p.p.s. Годный вброс, чтобы отвлечь от новостей в аэропорту... p.p.p.s Да, Аваков даже не стесняется, это ведь именно его новая полиция будет, а не простых украинцев. оформление темы: Федор Сумкин Мечтаем грезим ![]() » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
![]() ![]() |
Nazgul |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 689 С нами с: 5-December 06 ![]() ![]() |
"Бей, воруй, сношай гусей".
«Судова реформа», схвалена Верховною Радою 3 жовтня 2017 року – це найкращий аргумент для молодих і гордих «республік» Сходу на користь відокремлення від України. Якщо в російських чиновників, відповідальних за розв’язання «українського питання», є бодай дві клепки в голові, то цей закон треба негайно поширити серед населення ДНР/ЛНР – щоби мешканці Донецька й Луганська розуміли, що на них очікує у випадку повернення під владу офіційного Києва. А в Криму – так взагалі цей закон треба перекласти російською мовою та опублікувати масовим тиражом. Аби тамтешній люд остаточно усвідомив, від якої катастрофи їх врятував Путін, ввівши три роки тому війська на півострів, і що очікувало на кримчан у разі, якби вони залишились підконтрольними Україні. Наприклад, до Кримінального процесуального кодексу України внесені зміни , відповідно до яких строк досудового розслідування в кримінальних провадженнях тепер буде обраховуватись не з моменту розкриття злочину – тобто з моменту виявлення ймовірного злочинця й повідомлення йому про підозру, а з моменту реєстрації провадження й складатиме, максимум, 6 місяців. Якщо за перебігом цього строку злочин не було розкрито, слідчий або прокурор зобов’язані провадження закрити . Тобто,якщо «моя нова поліція» впродовж 6 місяців не встановила особу, яка скоїла вбивство чи розбійний напад – подальше розслідування забороняється . А якщо йдеться про злочин , що не належить до тяжких чи особливо тяжких, то кримінальне провадження має автоматично закриватись навіть через 3 місяці після реєстрації заяви потерпілого. Уявляєте, яке комфортне життя тепер почнеться в «моєї нової поліції»? На сьогодні рівень розкриття злочинів і так становить 8 – 10% . А після набуття чинності «судової реформи» він, взагалі, дорівнюватиме нулю. Бо це зараз від слідчих ще вимагають продемонструвати якісь показники роботи, а прокуратура час від часу цікавиться, чи проводяться слідчі дії в тому чи іншому кримінальному провадженні. Зовсім скоро будь-яка діяльність, спрямована на розкриття злочину, втратить сенс: слідчому достатньо буде почекати півроку й справу можна закривати. Також очевидно, що на другий день після публікації цього закону в Україні будуть автоматично закриті сотні тисяч кримінальних проваджень, які були зареєстровані понад 6 місяців тому й в яких досудове розслідування ще не завершено. Це залишить без примарної надії на справедливість мільйони потерпілих і членів їх сімей. Наступним наслідком «судової реформи» стане нечуваний сплеск злочинності й такий розгул бандитизму, що життя на непідконтрольних територіях здаватиметься киянам раєм у порівнянні зі столицею . Втім, виїжджати з міст і селищ, у яких орудуватимуть банди, українці будуть не на схід, а на захід. Принаймні, як свідчать дані соціологічних опитувань, вже зараз 35% працездатного населення України мріє про те, щоби виїхати за кордон на постійне проживання. Зовсім скоро цей відсоток значно збільшиться, оскільки життя в умовах повної незахищеності та відсутності будь-яких легальних механізмів захисту життя, здоров’я та майна від злочинних посягань стане нестерпним. А відтак я можу дати лише одну пораду українцям: якщо хто має можливість виїхати з країни – виїжджайте негайно. Не чекайте, коли сусідні держави, вражені потоком мігрантів з України, закриють кордон. А хто не має такої можливості – озброюйтесь. Бо відтепер ніхто, окрім вас самих, не захистить вас та ваших близьких. Специально разжевано для неюристов Владимиром Бойко Сообщение отредактировал Nazgul - Oct 5 2017, 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd July 2025 - 8:38 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |