День памяти жертв Голодомора |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7025-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
День памяти жертв Голодомора |
DoctorZlo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 396 С нами с: 10-May 07 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Навіть не хочеться вступати в суперечку
![]() Тема існує з 2006 року. Всі слова сказані, аргументи наведені, цифри уточнюються. Спекуляції є і на таких речах завжди будуть. Є брудні політики, є маніпуляції з корисливими мотивами. Але ніхто і ніколи не зможе заперечити Голодомор, який в тих історичних умовах "при підтримці соціалістичної держави", що проводила швидку індустріалізацію аграрної країни призвів до класового геноциду саме українців. Тому "таваріщі-защітнікі СССР" заткніться. Годі вже топтатися на могилах Помовчіть. Не можете поставити свічку, відійдіть в сторону. Облиште свої розумування. Смерть навіть однієї дитини - це найбільше горе для родини. А таких було тисячі. Скільки треба смертей, щоб це назвали геноцидом? Саме для таких, пропускаю всі епітети, бо здебільшого всі нелітературні, потрібен закон про покарання за заперечення голодомору. Може, врешті вам заціпить. Бо, схоже, сумління, честь, повага, співчуття для вас - це пусті слова. Сообщение отредактировал olex@ - Nov 27 2017, 13:43 |
Vox |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 654 С нами с: 24-January 10 ![]() |
|
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
А закон о мыслепреступлениях еще пока не нужен или уже самое время? Ще раз, якщо не доходить. Можна сперечатися про кількість жертв. Це дуже вразливе питання. Тому цим мають професійно займатися науковці, розкривати архіви, вивчати свідчення, підраховувати. Не потрібно галасу, коли говорять про померлих. Можна аналізувати причини, знаходити відповідальних, піднімати партійні директиви, накази, інші документи. Без питань. Також без популізму. Без політиканства. Я знаю, що це важко. Завжди є спокуса використати це в пропагандистських цілях, в набиванні політичного рейтингу. Та для громадян України незаперечним має залишатися факт насильницької смерті тисяч своїх предків зі згоди та за сприяння ВЕЛИКОЇ ДЕРЖАВИ РОБІТНИКІВ ТА СЕЛЯН, що своєю метою ставила побудову справедливого суспільства. Так, я вважаю найбільшою ницістю щось намагатися викрутити, пояснити, відбілити, приховати, зменшити. Це гірше, ніж вкрасти, людина може вкрасти, бо не вистачає на шматок хліба. А заперечувати смерть, бо це вигідно в силу політичних упереджень - це підло. І не треба тут приплітати ліберальну демагогію. Брехати (замовчувати, перекручувати) - це не свобода. Тим більше свобода думки. У даному випадку це лише право бути чи не бути людиною у найкращому її розумінні. |
Vox |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 654 С нами с: 24-January 10 ![]() |
Ще раз, якщо не доходить. Можна сперечатися про кількість жертв. Це дуже вразливе питання. Тому цим мають професійно займатися науковці, розкривати архіви, вивчати свідчення, підраховувати. Не потрібно галасу, коли говорять про померлих. Можна аналізувати причини, знаходити відповідальних, піднімати партійні директиви, накази, інші документи. Без питань. Також без популізму. Без політиканства. Я знаю, що це важко. Завжди є спокуса використати це в пропагандистських цілях, в набиванні політичного рейтингу. Та для громадян України незаперечним має залишатися факт насильницької смерті тисяч своїх предків зі згоди та за сприяння ВЕЛИКОЇ ДЕРЖАВИ РОБІТНИКІВ ТА СЕЛЯН, що своєю метою ставила побудову справедливого суспільства. Так, я вважаю найбільшою ницістю щось намагатися викрутити, пояснити, відбілити, приховати, зменшити. Це гірше, ніж вкрасти, людина може вкрасти, бо не вистачає на шматок хліба. А заперечувати смерть, бо це вигідно в силу політичних упереджень - це підло. І не треба тут приплітати ліберальну демагогію. Брехати (замовчувати, перекручувати) - це не свобода. Тим більше свобода думки. У даному випадку це лише право бути чи не бути людиною у найкращому її розумінні. Т.е. навязывать мне точку зрения с помощью закона - это нормально, просто потому что иная точка зрения лишает меня права быть человеком, я все правильно понял? Предлагаю пойти дальше - выпустить общенациональный сборник правильных точек зрения и казнить тех, кто их не разделяет. Не считаешь голодомор геноцидом - расстрел, не признаешь Бандеру героем - виселица, критикуешь майдан - электрический стул. Так победим! И таки да, если не сложно, покажите пальцем на того, кто здесь отрицает смерть? Голод был и чрезмерно высокая смертность была и я не видел здесь в теме (хотя признаться честно, я за ней почти не слежу) чтоб кто-то это отрицал, вижу только что некоторые людям не нравится когда им навязывают какое-то определенное отношение к этим фактам. Еще вижу, что чем хуже наше теперешнее состояние, тем более ужасные зверства и страшные картины приписывают времени прошлому. Если так и дальше пойдет, то лет через десять правления современных "патриотов" окажется, что в голодомор вымерло 100% украинцев и их всех заменили проклятыми москалями. Сообщение отредактировал Vox - Nov 27 2017, 18:05 |
ne4ubo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 339 С нами с: 27-June 09 ![]() |
|
Vox |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 9th June 2025 - 5:19 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |