Политинформация, материалы для повышения политической грамотности |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7131-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Политинформация, материалы для повышения политической грамотности |
revolver |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 33 534 С нами с: 2-June 08 ![]() |
наткнулся на интересный ролик и не подобрал на форуме тему, в которой он бы смотрелся гармонично и не затерялся бы в потоке другой информации
рискнул создать новую тему, для которой подойдут многие материалы, которые сейчас выпадают из списка актуальных топиков рекомендую » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « !ПРЯЧЬТЕ ВСЕ ВИДЕО С YOUTUBE ПОД СПОЙЛЕР! Сообщение отредактировал olex@ - Nov 30 2019, 13:22 |
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
чем факт существования СССР мешает гордиться Украиной? у тебя типичный комплекс "борца", у которого уже нет цели теперь борьба плавно перетекла в поливание грязью прошлого своей же страны мне никак современная Украина не мешает гордиться УССР к сожалению, столетия "борьбы" за независимость не прошли даром, в данном случае нация осталась в героическом прошлом, а про текущее население территории предпочитают говорить как о необходимом зле, которое осталось как нагар от советского периода, который надо бы отмыть за три поколения и тогда... да-да, - запануем! Та ну. Ти щось придумав. Я десь опльовую Україну? Моє відношення до СССР не тотожне почуттям, які я маю стосовно рідної землі. Я не імперська людина і ніколи нею не був. В мене немає ані жалю, ані ностальгії до СССР. Історія України - це аж ніяк не історія російської імперії чи СССР. Є існування України в цій парадигмі, є рух до незалежності, є люди, якими можна пишатися, є мої рідні, які прожили життя в цій епосі тощо. Як я можу поливати їх брудом? Мені здається, що і зараз, не зважаючи на всі помилки влади (м'яко кажучи) є підстави, щоб пишатися сучасною Україною. Так що, ти не зрозумів. Як і я, мабуть, чому розширення НАТО привело тебе до думки, що я зневажаю Україну і є борцем з вітряними млинами? Я лишень проаналізував відгуки російської інтернет-спільноти, яка, як і Путін, все марить про державу, яку просрали і вважає це найбільшою трагедією минулого століття. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd September 2025 - 4:13 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |