СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7133-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Pash |
Пост
#1
|
Репутация: ![]() ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
drone |
Пост
#2
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 693 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Ну не знаю, как за поребриком, а наш ДСТУ 4591:2006 четко регламентирует мясное сырье, которое используеться в варено-копченых колбасах. Мяса птицы, шкур и субпродуктов там нету. Растительный белок - это соя, и она в тесте указана. В некоторых тестах, кроме сои и крахмала, грантоеды проверяют возможное содержание мяса птицы в колбасе: https://test.org.ua/tests/food/411 Кстати, никакие советские ГОСТы не мешали пихать бумагу в вареные колбасы. Я уж не говорю про шкуры и субпродукты. Зато сои не было, и это плюс )) Ой не надо ля-ля. Читаем ДСТУ http://gost-snip.su/document/dstu_4591_200..._tehnichni_umov П 5.2 — стабілізатори білкові — згідно з чинними нормативними документами, аЬо стабілізатори білкові закордонного виробництва за наявності висновку держ авної санітарно-епідем іологічної ек спертизи централоного органу виконавчої влади у сфері охорони здоров’я; Теперь читаем что такое "белковый стабилизатор" Белковый стабилизатор — продукт, применяемый в производстве вареных и ливерных колбас для повышения использования белкового сырья. Добавляют стабилизаторы при измельчении фарша в куттере в количестве до 10% от массы сырья. Белковые стабилизаторы приготовляют из свиной шкурки или из жилок и сухожилий, полученных при обвалке свинины и говядины, а также из говяжьих губ. http://meat-and-spices.com/myaso/96-belkovye-stabilizatory |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 24th September 2025 - 18:17 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |