СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7130-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Pash |
Пост
#1
|
Репутация: ![]() ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
Danilo |
Пост
#2
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 2 727 С нами с: 20-June 06 ![]() |
Судя по этой ссылке, вместо бумаги в ГОСТ-овскую колбасу пихали крахмал? Тоже вариант ) Ой не надо ля-ля. Читаем ДСТУ http://gost-snip.su/document/dstu_4591_200..._tehnichni_umov Теперь читаем что такое "белковый стабилизатор" http://meat-and-spices.com/myaso/96-belkovye-stabilizatory Примечание к табл.5: белковый стабилизатор допускается только в колбасах первого (не высшего) сорта в количестве не более 10%. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 21st September 2025 - 17:42 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |