Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7070-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Быдло и церковь, религия, Церковь и быдло

Greeder
Jan 1 2015, 0:00

Пост #1

8==Э

С нами с: 23-June 07

(Rut @ Dec 31 2014, 23:43) Перейти к цитате

Гридя ты по моему забыл минус толяну влупить gy.gif

Исправил. crazy.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
abol
Jun 19 2018, 12:52

Пост #2

Шпрехшталмейстер 💩

С нами с: 12-April 06

(Tolkne @ Jun 19 2018, 12:17) Перейти к цитате
И теперь, Абол перешел на следующий степень оскорбление в мой адрес, что мол "я не знавець религии".

Какая религия он талдычит?
Православие - далеко не обычная религия, это совсем другое, это истинная вера и живая жизнь во Христе. А он вешает мне, что я не "знавец" религии, что и требовалось доказать поступок человека, который вешает ярлык и ведет себя по хамски. Пусть посидит в черном списке и я отвечать перед таким человеком не намерен.
Ти загалом провокатор, який відвертає людей від церкви. Дуже агрессивний, безпідставно тупий, не маючий своеї думки постійно вкидуючий чіїсь цитатки gy.gif
В цьому черному списку я вже був biggrin.gif Але це не чього не значить, будуть репости мої слів і пердак у когось палатиме... biggrin.gif
(swjatoy @ Jun 19 2018, 12:48) Перейти к цитате
Для меня это невидимая сила, которая корректирует мою жизнь в зависимости
от моих мыслей, желаний и поступков.
Так же замечаю, что есть такое и у окружения.
Получается он вездесущ.

И более того, у меня было всего две просьбы в которых
искренне я чего-то хотел от Бога.
Прям была формулировка "Бог, если ты есть, то..."
И обе исполнились.
Не злоупотребляю этим и пользуюсь в крайних случаях.

Мне сложно положить такие совпадения на случайность. pardon.gif

Зайдите в любую церковь и услышите 1000 историй о Его чудесах.
А если есть подозрения что вас обманывают,
так пообщайтесь с человеком лично и все станет понятно.
Хлопчік давай я тобі стусло розповім про себе smile.gif Мене вігнали з одної відомої церкви і заборонили вхід. Я був на їх проповідях рік, і ще пару тихнів жив разом з ними. Так от, я задавав не дуже зручні питання на проповедях, і приводив дуже гарні приклади. З цього від них йшли люди, геть, молодь. В інши церкви або загалом у нікуди. Потім я спокусів (це було дуже просто зробити і ніякої крамоли там нема) їх лідера самого головного пастора, і ця церква на мене зірвалася, навтовп фанатиків, яких на мое щастя зупинив інший навтовп. Мене назвали дияволом, але молодь продовжувала йти від них. З того часу минуло багато років. Це я до чього - не розповідай мені такої ***ні шо ти там написав. Я дуже добре розумію шо таке віра, релігія та Бог. І також дуже добре відрізняю до*****в від нормальних людей.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
48 Страницы   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 23rd July 2025 - 21:37
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.