СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7083-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Pash |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Не, ну так же нельзя... из одной крайности в другую... мы все за независимую Украину, но позорная показуха Порошенко, т.е. парад в нищей стране никак не может служить подтверждением счастья от независимости страны... миллионы украинцев проклинают Петю за его преступления против народа, за его бырыжничество и дикие ошибки в управлении страной... а тут вдруг выясняется, что он в 2018 году провел парад лучше, чем при союзе 30-40 лет тому назад... смешно и грустно такое читать... ![]() Що значить нєльзя? На всі совєцькі паради, (а це були паради на честь Великої жовтневої соціалістичної революції - раз, на 1 Травня - два, і на 9 травня, хоча зазвичай параду не було, а був урочистий мітинг біля могили невідомого солдата, побєдобєсіє почалося в Росії в наші дні, тоді це було більш схоже на вшанування пам'яті), починаючи зі школи, ВУЗа та заводу була обязаловка і рознарядка. В мене жодного разу не запитували, чи хочу я піти. Просто казали - ти маєш бути, ось тобі прапор, кульки купи сам. В дитинстві все це виглядало кумедно, було весело, до прапорів прикріпляли голочки, нею несподівано пробивали кольорові кульки у дівчат, ті вищали, а ми відчували себе героями. В смисл парада ніхто не задумувався особливо. Коли подорослішали, необхідність ходити з прапором дещо обтяжувала, краще було би з друзями на те ж 1 травня виїхати з Києва на байдарки абощо. Паради в Москві по телевізору проходили в режимі непотрібної інформації в програмі "Врємя". Дивитися на тих дідуганів в пижикових шапках з ЦК Політбюро веселого малувато. Це мій перший усвідомлений парад в Україні на день незалежності. І це не показуха, і це не для чи завдяки Порошенку. Хто він, що він зробив чи не зробив, хто і скільки людей його проклинають - це абсолютно ні до чого, історія розсудить. Я і тисячі киян (і не тільки, бо приїхали і друзі звідусіль) прийшли за покликом серця, як на майдан, бо хотілося бути причетним до свята, до народу, до своєї армії, яка, справді, захищає нас від агресора. Бо була єдність. Скільки було вишиванок, які діточки були гарненькі у них, які очі були у люду. Мені, дійсно, вас шкода. Ви не розумієте, як це співати гімн України в сто тисяч голосів разом з Вакарчуком » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Як це бути зворушеним від того, що гімн УПА став гімном Української армії » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « а свята Покрова - днем захисника Вітчизни, як відчувати, що здійснилося пророче : "І прийде час, коли один скаже "Слава Україні! ", а мільйони відповідатимуть "Героям слава!". » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Просто шкода. Ниці духом. Сообщение отредактировал olex@ - Aug 27 2018, 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th August 2025 - 6:18 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |