СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7084-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Pash |
Пост
#1
|
Репутация: ![]() ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
SSSK0 |
![]()
Пост
#2
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 ![]() |
Просто вопрос, что считать за мясо? Это риторический вопрос... это как обсуждать - из чего делают современную дешевую колбасу... ![]() Я поражалась, когда она говорила, что в Киеве прилавки просто ломятся и они у нас отъедаются О_о. Это при том, что у них явно были деньги отправлять троих детей на лето в другой конец той страны. Речь идет о конце 80-х. В начале 90-х они просто переехали в Киев насовсем. Ага... а москвичи носом крутили - у вас в Киеве плохой выбор продуктов... ![]() ![]() В Киеве свинина на шашлык (лопатка, ошеек) продавалась на рынке минимум по 5-5,50. А я писал про отборную свинину на шашлык за 5 руб? Я писал про "просто мясо"... говядина с косточкой по 3,50... ну не ели мы каждый день шашлык... ![]() Сообщение отредактировал SSSK0 - Sep 9 2018, 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th August 2025 - 23:41 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |