СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7085-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Pash |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() свидетель сингулярности ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 019 С нами с: 28-November 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
Суничка |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ethereal Dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 131 С нами с: 30-June 09 ![]() |
Просто зауваження. По-перше, часи різні. Мені здається, що порівнювати 80-і роки (до Чорнобиля) і 90-й рік, останній від розвалу СССР - невірно в принципі. Ось тому я й наголосила неодноразово, що це був 90-й. Теж вважаю, що вже були зовсім інші часи. 2. Не лише часи, а й люди. Бо цербер, що не пустив мене в Угорщину, мав реальну владу і чітку вказівку - нє пущать! на відміну від твого випадку, коли можна було а) дати хабаря і не спалитися б) поспівчувати матері і відпустити по-людськи Який варіант тоді пройшов, дійсно, можна запитати у мами. Виходячи з важкої ситуації, сподіваюся, що співчуття перемогло. Так, саме варіант "б" зі слів мами. Якщо впала берлінська стіна, то яким дріб'язковим моментом (вибач, Суничко) був дозвіл на твій виїзд на лікування? Згодна. Й не думаю ображатись ![]() __________________________________ Я ж взагалі ще тоді згадала про поїздку у ФРН в контексті того, що проблема не у часі, а зовсім в іншому. Ось, попався на очі цей текст-спогад про іграшки в СРСР. Автора просто рвало на шмаття від порівняння радянських іграшок та імпортних. Він жив у Москві й мова йдеться про 70-ті. Уявіть мій розрив шаблону. Якщо за посиланням були просто іграшки на ВДНГ, то я попала в інше життя взагалі. Від суто людського (відношення до дитини в лікарні, магазинах, закладах харчування) до матеріального. А це їжа, іграшки, речі, дороги, авто, в яких не тягне блювати через "аромат" бензину, побутові речі й багато чого іншого. Саме там я стала завзятою малолітньою "антісовєтчіцею" ![]() Тому я й казала, що більшості тих, хто ненавидить совок не треба було жодної пропаганди, - достатньо було пожити в "той странє" і відчути різницю. Хоч між СРСР і ФРН, хоч між СРСР і сучасною Україною. Сообщение отредактировал Суничка - Sep 19 2018, 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 7th August 2025 - 18:01 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |