Быдло и церковь, религия, Церковь и быдло |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7069-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Быдло и церковь, религия, Церковь и быдло |
Greeder |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 8==Э ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 052 С нами с: 23-June 07 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
А вот выведет на чистую воду, уже честных верующих. а не лживых. А лживых выведешь, уже совсем не верунов, а русофобов и противников каноничной Церкви. Русофоб я, прости Господи! Усвідомив я зненацька, оскільки не хочу молитися на російській мові. 14 Бо коли я молюся незнайомою мовою, то хоч i дух мiй молиться, але розум мiй лишається безплiдним. Не хочу поминати ім'я Кирила (патріарха Московського) , який дав обітницю "нестяжанія", а натомість має особистого літака, віллу у Швейцарії, будинок у Передєлкіно і палац у Геленджику.[15] Патріарх володіє 5-кімнатною квартирою, площею 144.8 м² в Будинку на набережній — одному з найрозкішніших та найдорожчих будинків, в центрі Москви. Одноосібним власником значиться сам Патріарх, проте в даній квартирі зареєстрована громадянка РФ Лідія Лєонова (рос. Лидия Леонова), котру прес-служба РПЦ називає троюрідною сестрою Патріарха. У 2010 році в квартирі знизу, яку купив екс-міністр охорони здоров'я РФ, нині священик УПЦ МП Юрий Шевченко[ru], було проведено ремонт та перепланування. Лідія Лєонова подала позов та 23 березня 2012 виграла суд на сплату 19 707 000 RUR, як компенсацію на заміну меблів та прибирання квартири та книг Патріарха, забруднених та приведених в непридатний до використання стан пилюкою (в тому числі нанорозміру) від сусідського ремонту. На квартиру екс-міністра, яку оцінили у 16 млн RUR було накладено арешт, допоки сім'я відповідача 5 квітня 2012 не сплатила компенсацію, для чого була змушена продати іншу свою квартиру в Санкт-Петербурзі. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Не можу я вважати канонічною церкву, що єдина з усіх нинішніх не отримала томосу від Константинополя. У 1589-1590 роках Вселенський Патріарх Єремія просто нормалізував ситуацію, піднявши цю кафедру на патріаршу гідність, при тому, що було дозволено Московському архієрею називатися «патріархом», за умови, що він повинен був поминати Вселенського патріарха і вважати його «як свого голову і першого», як сказано у грамоті». Та й це не було виконано. Ще й відомо, якими дарами і багатими підношеннями таке рішення було узгоджено. Та по всьому гірше стало, коли Москва проголосила себе третім Римом і почала просувати ідеї "рускаго міра". Якщо війна на Донбасі, за твоїми словами, лежить виною на Україні, то дивно було мені взнати від священика польового храму на авіабазі ВКЗ Росії «Хмеймім» (сирійська провінція Латакія), який передав послання глави РПЦ і розповів, що військові несуть в Сирії «любов і надію на мир з приходом Христа Спасителя на сирійську землю». І що він схвалив війну в Сирії, називаючи її «справедливою». То як ми православні України маємо належати і кріпити таку церкву з таким патріархом і такою історією? |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd July 2025 - 11:51 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |